Użytkownik Ołówek edytował ten post 13 listopad 2011 - 22:10
Potrzebuję Cię
Napisano 13 listopad 2011 - 22:10
Choroba chorobą akurat. Z paroma osobami mógłbym się spotkać, ale innych paru nawet tutaj nicków wolałbym nie widzieć, a co dopiero spotkać się twarzą w twarz. Toż to by była tragedia.
Kiedy umiera Twój przyjaciel, niech Twoje oczy nie będą suche, ale niech także nie stają się morzem. Łzy tak, ale płacz nie. /Seneka Młodszy
Argumentów nie należy liczyć, lecz ważyć. /Cyceron
Często popełnia nieprawość ten, kto czegoś nie robi, nie tylko ten, kto coś robi. /Marek Aureliusz
Bacz, byś nie postępował tak wobec ludzi niemających uczuć ludzkich, jak ludzie niemający uczuć ludzkich wobec ludzi. /Marek Aureliusz
Kłamstwo nie staje się prawdą tylko dlatego, że wierzy w nie więcej osób. /Oscar Wilde
Argumentów nie należy liczyć, lecz ważyć. /Cyceron
Często popełnia nieprawość ten, kto czegoś nie robi, nie tylko ten, kto coś robi. /Marek Aureliusz
Bacz, byś nie postępował tak wobec ludzi niemających uczuć ludzkich, jak ludzie niemający uczuć ludzkich wobec ludzi. /Marek Aureliusz
Kłamstwo nie staje się prawdą tylko dlatego, że wierzy w nie więcej osób. /Oscar Wilde
Napisano 13 listopad 2011 - 22:10
ja miałam na mysli prewencje traumy wizualnej ;p
Gdy wszystko skończy się jak myślałem
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
Napisano 14 listopad 2011 - 19:55
Użytkownik rav dnia 13 listopad 2011 - 21:41 napisał
Ja nie lubie zlotów to i tak bym się nie pojawił. Aczkolwiek z dwoma osobami z forum widziałem się w realu (przy stoisku z warzywami
) i nie okazały się seryjnymi mordercami.
Wróc, z 3ma. Demencja nie wybiera.
Wróc, z 3ma. Demencja nie wybiera.
no co Ty nie powiesz ja nie stałam na targowisku i cieszysz się że po wakacjach jeszcze żyjesz
i apropos chyba z 3 osobami
Użytkownik hawwa edytował ten post 14 listopad 2011 - 19:56
..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi nadziejami, po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było †::..
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
#0 Bot Reklamowy
Napisano 14 listopad 2011 - 23:27
Zreflektowałem się wczas i napisałem że z 3ma przecież.
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
#0 Bot Reklamowy
Napisano 15 listopad 2011 - 08:05

Pomoc