Depresja.ws - Forum: Coraz gorzej !! :( nie daje rady !!! - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Coraz gorzej !! :( nie daje rady !!! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kinia2 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 17

Napisano 22 październik 2011 - 12:09

Jest ze mną coraz gorzej,ta depresja mnie dobija już nie wiem co robić !!! te przygnębienia są nie do zniesienia,to tak boli !!!!!!!!!
wyrzuty sumienia są wielkie,brak zrozumienia fakt jest ale to moja wina ! powinnam się wziąść w garść a nie potrafię czuję że winna jestem ja :(

.
Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   szmaragd 

• Średniozaawansowany
  • PipPip
  • Postów 349

Napisano 22 październik 2011 - 12:31

Za co się obwiniasz? Ja też nie wyrabiam tej nieznośnej lekkości bytu ale niczemu nie czuję się winna. Jeżeli kogoś mogę obwiniać to rodziców, że wydali mnie na ten świat. Jakby nie oni nie miałabym teraz tych problemów.
,,Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę? [...] Jeśli jestem tym, kim jestem, nie zaś tym, co posiadam, nikt nie może mnie pozbawić pewności ani zagrozić mojemu bezpieczeństwu i poczuciu tożsamości" - Erich Fromm.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   kinia2 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 17

Napisano 22 październik 2011 - 12:48

Wyświetl postUżytkownik szmaragd dnia 22 październik 2011 - 12:31 napisał

Za co się obwiniasz? Ja też nie wyrabiam tej nieznośnej lekkości bytu ale niczemu nie czuję się winna. Jeżeli kogoś mogę obwiniać to rodziców, że wydali mnie na ten świat. Jakby nie oni nie miałabym teraz tych problemów.

Rozumiem Twój ból,mnie też boli wszystko słuchaj ale życie jest piękne...a ta depresja Nas dobija :( musimy jakoś walczyć
rodziców nie obwiniaj kochana,Oni Cię kochają tylko no być może nie rozumieją tak jak i mnie moi bliscy nie rozumieją a raczej
depresji którą mam,nie wiedzą zbyt dużo o tej chorobie,przykre no ale cóż.
Słuchaj z pomocą Bożą uda Nam się pokonać wszelkie przeciwności ! nie jesteśmy sami na tym świecie,pamiętaj.

Trzymaj się cieplutko :*
Pozdrawiam
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Wydarzenie 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 4

Napisano 22 październik 2011 - 13:00

Wyświetl postUżytkownik kinia2 dnia 22 październik 2011 - 12:09 napisał

Jest ze mną coraz gorzej,ta depresja mnie dobija już nie wiem co robić !!! te przygnębienia są nie do zniesienia,to tak boli !!!!!!!!!
wyrzuty sumienia są wielkie,brak zrozumienia fakt jest ale to moja wina ! powinnam się wziąść w garść a nie potrafię czuję że winna jestem ja :(

.

Wiem cos o tym masz racje.Ja biore tabletki,zwariowala bym gdyby nie one.To tak boli i jeszcze ten swiat taki zly.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   szmaragd 

• Średniozaawansowany
  • PipPip
  • Postów 349

Napisano 22 październik 2011 - 19:35

Wyświetl postUżytkownik kinia2 dnia 22 październik 2011 - 12:48 napisał

z pomocą Bożą uda Nam się pokonać wszelkie przeciwności ! nie jesteśmy sami na tym świecie,pamiętaj.

Staram się w to wierzyć. Staram. Tylko od jakiegoś czasu ta wiara zaczyna przygasać.
Trzymaj się.
,,Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę? [...] Jeśli jestem tym, kim jestem, nie zaś tym, co posiadam, nikt nie może mnie pozbawić pewności ani zagrozić mojemu bezpieczeństwu i poczuciu tożsamości" - Erich Fromm.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1