Zdiagnozowano u mnie depresję 2 lata temu przyczyną depresji były problemy jakie ? oh bardzo boli więc nie jestem w stanie szczegółowo konkretnie napisać.Gdy wpadłam w depresję zaczełam się (wstyd przyznać ) okaleczać,miałam myśli eh trudno nawet napisać ale zapewne domyślacie się jakie,były przygnębienia,brak mobilizacji itd,byłam u psychiatry dostałam leki trochę te problemy się zmiejszyły i mnie ta depresja (tak myślałam) puściła więc,wiem moja wina ale odstawiłam leki...nie trwało to zbyt długo i znów powróciła mi depresja ale z podwójną siłą ! eh
Nie daje sobie rady z problemami...wciąż mam wyrzuty sumienia ponieważ wiem że nie jestem taka jaka powinnam być nie jestem w stanie się uczyć (chodzę do 1LOU ) jest to liceum po zawodówce,dopiero pierwsza klasa ponieważ miałam po ukączeniu szkoły zawodowej rok przerwy przez depresję dwa razy w tygodniu są zajęcia a ja jestem tak przygnębiona że po prostu poszłam do lekarza po zwolnienie ! teraz zbliżają się kolejne zajęcia a ja czuję że jestem w gorszym stanie psychicznym !
Ale już się nie okaleczam,myśli ? hmm te okropne myśli które miałam teraz (może w dużej rozpaczy co później daje mi poczucie winy)miewam ale tak to nie.Wiecie jestem osobą Wierzącą...Wiara i Modlitwa dodaje mi siły !!!
Bardzo Kocham swoją Rodzinę i gdy robię coś nie tak mam bardzo duże wyrzuty sumienia czuję że jestem beznadziejna...wiecie tylko jest mi przykro że jestem niezrozumiana,wciąż słyszę...weź się w garść,poucz się itp ale jak ? jak ja nie potrafię czuję straszny ból psychiczny,wciąż płakać mi się chce a gdy jest nie do wytrzymania to nie wiem co robić wtedy wychodzę z domu niekiedy płacze idąc a czasami gdy jest tak źle to w domu płaczę i krzyczę gdy ogarnia mnie rozpacz również płaczę i czuję żal,złość !! i wyrzuty sumienia !!! na dodatek problemy !!! których nie dam rady tu napisać bo tak bardzo boli że nie dam rady Potrzebuję wsparcia czesem szukam wsparcia ale wiem że nie powinnam szukać wsparcia u tych osób niektórzy nie rozumieją a niektórzy są obojętni to tak bardzo boli !!!!!!!!!
czuje się samotna wśród ludzi i taka nie potrzebna
Eh rozpisałam się,na koniec życzę Wam dużo zdrowia i gdybyście mogli (chcieli) napiszcie cokolwiek.

Pomoc