...zbuntowane piosenki! ...czego słuchasz gdy szlak Cię trafia, gdy masz ochotę krzyczećMuzyką
Napisano 27 lipiec 2011 - 15:56
... mam potrzebę założenia nowego wątku i strasznie ciekawa jestem waszych propozycji... szukam piosenek których słuchacie gdy szlak was trafia, gdy chcecie się wykrzyczeć, sami przed sobą albo wykrzyczeć komuś coś poprzez tekst jakiegoś utworu.... do założenia tego wątku zainspirowała mnie dzisiejsza wymiana postów z Hubalem... to kawałki z tej rozmowy.... bardzo ciekawa jestem czego słuchają inni....
Napisano 27 lipiec 2011 - 16:03
... no takk
Telernia to powinien być numer jeden
jak mogłam zapomnieć o tym kawałku!!!!!
#0 Bot Reklamowy
#4 Gość_Ołówek_*
Napisano 27 lipiec 2011 - 16:31
O takie. Jeśli chodzi Ci o to, jakich się słucha gdy łapie dół, nie w momencie jeszcze gorszym, gdy wręcz dopada rozpacz, to byłyby albo te same (niektóre) albo inne.
Na razie te mi przychodzą do głowy.
Na razie te mi przychodzą do głowy.
Napisano 27 lipiec 2011 - 16:42
... chodzi mi o ten moment na samym dnie, gdy już niżej być nie możesz i ogarnia Cię dzika złość na wszystko... masz ochotę wsiąść w samochód zapierdalać dwie paki i przywalić w pierwsze drzewo.... ja wtedy słucham bardzo agresywnej muzyki i o dziwo to pomaga
bo wydrę się w samochodzie i zbuduję swoją siłę na złości... podoba mi się Dying Wish... chodzi mi o utwory w których jest dzika złość, furia ale i duża moc i siła, taka która w jakiś sposób buduje!
Użytkownik Darling edytował ten post 27 lipiec 2011 - 16:46
Napisano 27 lipiec 2011 - 16:46
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
Napisano 27 lipiec 2011 - 16:51
To jest zawoalowana furia, ale słucham tez niezawoalowanej
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
Napisano 27 lipiec 2011 - 16:58
Rav i o taką furię mi chodziło!!! płytę sobie zaraz skomponuję do samochodu
mam jedną propozycję, ja w tym czuję bunt, pewnie to subiektywne ale może komuś wpadnie w ucho!
Napisano 28 lipiec 2011 - 14:33
...kompass ash super kawałki!!! ash wklejaj wklejaj
ja wklejam jeden ze swoich ulubionych! jak mogłam o nim zapomnieć, nie wiem!
Napisano 29 lipiec 2011 - 10:43
Spokojniejsza nuta ale trzeba się zrelaksować czasem mimo narastającego gniewu

Pomoc