pytanie do panów - jakie kobiety poza tzw "laskami" są dla was atrakcyjne
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:22
Użytkownik Ołówek dnia 25 czerwiec 2011 - 23:18 napisał
Po angielsku...taki długaśny nawet mail..eh szkoda, bo nam się fajnie wtedy bardzo gadało, nie wiem czemu nie odpisała, ale cóż. No ale faktycznie miałem dobrze, bo dane mi było zobaczyć ją, usłyszeć i nawet przytulić na pożegnanie.
Marylin jest dla mnie okropna wręcz...
#43 Gość_Ołówek_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:23
Użytkownik pawellogrd dnia 25 czerwiec 2011 - 23:22 napisał
No, pozazdrościć. Chociaż gdybym to był ja, to pewnie i teraz bym o tym myślał i zastanawiał się, dlaczego nie odpisała.
A żeby nie robić offtopu dodam, że ta osoba ma ciemne włosy. Rude też lubię, o ile to takie ciemne.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:24
#45 Gość_ante_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:26
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:28
A rwij Ante
I wanna make you feel alive,
Still I notice nothing makes you shatter no no
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:29

"Ponieważ nic nie jest niemożliwe, człowiek powinien mieć wielkie marzenia. Im większe, tym lepiej." - Michael Phelps
"A odwaga nie polega na tym, żeby nie czuć strachu, lecz na tym, żeby mimo strachu robić swoje." - Tal Ben-Shahar
"Wszystko będzie dobrze w końcu. Jeśli nie jest, to jeszcze nie koniec."
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:31
Dobranoc Aneczko.
Użytkownik Ołówek dnia 25 czerwiec 2011 - 23:23 napisał
No zastanawialem sie pare miesiecy...teraz mam dziewczyne to o tym nie mysle.
#49 Gość_Ołówek_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:32
Niby kolejny offtop, ale nie wiem co mogę dodać w temacie.
#50 Gość_ante_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:33
Cytat
nie podobasz sie
a bede rwac,co tam,w pkp to mi nie zalezy
jak ktos ma jakies porpozycje zagadow to moze mnie wspomoc
kurde,raz mialam taka starszna ochote na 1, wyczailam ofiare,pusty przedzialik wszystko git,widac ze sam itp, i co? wsiadla jakas stara baba grrrrr
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:35
Użytkownik Aluminka dnia 25 czerwiec 2011 - 23:30 napisał
No to gratulacje
Cytat
i potem ktoś zakompleksiony to czyta i dowiaduje się że nie spełnia standardów bo ma 164 cm wzrostu...że za gruby (mimo że mieści się w skali normalnej wagi) że za mały-za duży- za średni biust...
ja strasznie długo się docierałam z myślą że nie jestem chodzącym potworem, bo nie spełniam kanonów urody...
ale wiem jak działam na facetów mimo tego że miss polski nie zostanę choćbym nie wiem co robiła
Ale to tylko fantazjowanie i to niewiele ma wspolnego z rzeczywistoscia...bo sie trafiaja czasem takie niemal idealy pod wzgledem wygladu, ale wtedy pod wzgledem charakteru czesto nam nie odpowiadaja. I juz lepiej miec dziewczyne po prostu ladna i do tego z fajnym wnetrzem niz super ideal nasz wymarzony, a potem sie meczyc, bo nam nie odpowiada to jaka jest. I to juz zaznaczylem tu pare razy. Zreszta to takie dosyc oczywiste, ze to fantazje po prostu i nie oznacza to wcale, ze reszta kobiet jest skreslona...Byc moze dla niektorych, ale to dla mniejszosci. Wiekszosc facetow jest sklonnych pokochac i pozadac kobiete odbiegajaca mocno od jego wymarzonych idealow.
Użytkownik Ołówek dnia 25 czerwiec 2011 - 23:32 napisał
I tu sie zgadzam...Po prostu nie przesadzajmy z obrazaniem innych i urazaniem kogos ale tez nie przesadzajmy z tym, ze wszystko moze kogos urazic..
#52 Gość_ante_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:36
#53 Gość_ante_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:39
Cytat
no to wlasnie mnie ciekawi,po co w takim razie macie takie idealy,tworzycie je w glowie,choc w sumie nawet niechcielbyscie byc z taka kobieta gdyby to bylo realne,bo chociazby balibyscie ze was zostawi (taka super laska). To taka troche rozbieznosc. Marze o czyms,wiem ze to nierealne,nie bylbym z tego satisfied,ale jednak marze o tym ;>
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:40
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:42
Użytkownik ante dnia 25 czerwiec 2011 - 23:39 napisał
Zle mnie zrozumialas...po prostu rzecz w tym, ze takie idealy skladajace sie z idealnego wygladu + idealnego charakteru NIE ISTNIEJA. Gdyby taki istnial to bym z taka chcial byc. Nie obawiam sie, ze mnie laska zostawi, jak zechce to zostawi i juz, nikogo na sile przy mnie nie trzymam i nie zamierzam tym sie stresowac. Jak bedzie lasce lepiej z innym to spoko.
Aluminka rownie dobrze taka kobieta moze znalezc milion innych wypowiedzi w innych watkach i na stronach i w tv i w gazetach gdzie sie dopatrzy tego, ze jest okropna...Kwestia podejscia. Jak kobieta nie wierzy w siebie to na forum Jej w to wiary nie przywroca...Przywrocic ja predzej moze jakis facet co najwyzej..
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:43
Użytkownik ante dnia 25 czerwiec 2011 - 23:33 napisał
a bede rwac,co tam,w pkp to mi nie zalezy
jak ktos ma jakies porpozycje zagadow to moze mnie wspomoc
kurde,raz mialam taka starszna ochote na 1, wyczailam ofiare,pusty przedzialik wszystko git,widac ze sam itp, i co? wsiadla jakas stara baba grrrrr
No człowieku a ile lasek Cię w ciągu ostatniego roku co prawie nie znasz próbowało zarwać, nie licz tych które się wstydziły, albo ty na jakikolwiek sposób zacząłeś?
#57 Gość_yasriria_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:43
Obserwowanie tych przewidywalnych odpowiedzi..
raczej mi się od tego nie pogorszy; świadomośc własnego wyglądu mam
#58 Gość_Ołówek_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:49
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:50
#60 Gość_ante_*
Napisano 25 czerwiec 2011 - 23:50

Pomoc