Czemu tak nie dzielić się....?? Mania
Napisano 25 maj 2011 - 03:27
I co mam tak odejść bez pożegnania ?? Oddam wszystko by żyć reagować na światło . Najlepsze jest to że pragnę żyć . Chciałbym to wykrzyczeć wszystkim i co z tego że przed kwadransem płakałem ale chce żyć.
Wiecie ile mogę jeszcze dokonać. Swymi rękami . Czuję ten promień nadzieji jazdy mam wiem , Ale to jest chyba czuję jakbym z tą chorobą sie urodził jakby ona miała mnie czegoś nauczyć. Chodź sama śmierć jest w sobie pomyłką.
Wiem że gdy wstaje rano czuję sie nie potrzebny. czuję jakby to mnie niszczyło a zarazem dawało żyć . To jest niezwykle przed chwilą nie mogłem poznać siebie przed lustrem to tez jest dziwne. Stoję i zastanawiam się jakbym widział siebie poraz pierwszy,
Wiem że pisze jakbym był pijany naćpany itd ale euforiia robi swoje. Pewnie mi zaraz przejdzie ale chce to wypisać i będe sie cieszył jak ktoś dojdzie do tego momentu.. Cieszą mnie ludzie naprawdę każdy człowiek jest skarbem każdy naprawde .
Ludzie nie rodzą się źli noworodki czują miłość nie czują nienawiści to ten jebany świat nas tego uczy, Jestem biedny i co z tego mam się wstydzić czego ?? Chyba że szczęście odpłaci za ten pręgież.
Każdy jest zwycięzcą nawet jak o tym nie wie.......
Nie jestem pijany......
Napisano 25 maj 2011 - 09:44
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
Napisano 25 maj 2011 - 11:16
#0 Bot Reklamowy
Napisano 25 maj 2011 - 16:37
Mi tez sie we łbie przestawia w hipomanii ( bo manii z odlotami nie mam na szczęście).
Człowiek nakręcony i nie do zaje...ania- nie musi jeść ani spać . Potem jest spadek i zdychanie. Taka nasza "uroda".
Użytkownik titanic edytował ten post 25 maj 2011 - 16:39
Gdy przytrafi Ci się miłość , to miej świadomość, że może to być jedno z najlepszych, a zarazem najgorszych, życiowych doświadczeń.
Napisano 25 maj 2011 - 17:04
W kazdym razie dzieki za ten temat.
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
Napisano 26 maj 2011 - 22:24
I jak kot muszę umrzeć dziewięć razy.
Napisano 27 maj 2011 - 09:47
przeważnie cykle trwają parę miesięcy, rzadziej parę lat- nierzadko zmiana cyklu przypada na okres przełomu wiosennego czy jesiennego.
Napisano 27 maj 2011 - 14:36
'' Istnieją jednak formy choroby afektywnej dwubiegunowej (ang. Rapid Cycling Bipolar Disorder i Ultradian Bipolar Disorder), które przebiegają z bardzo dużą częstością epizodów chorobowych. Wtedy okresy choroby mogą być krótkie lub bardzo krótkie i trwać np. tydzień, kilka dni, a nawet przechodzić jeden w drugi (mania w depresję) w ciągu jednej doby.''
A ja po kilku dniach bez snu pojechałem w góry pod namiot ale przynajmniej spałem i było fajnie. Ale to jest wgl dziwne mając depresje nienawidzisz życia a podczas manii kochasz je szanujesz itd.
U mnie często jest tak że gdy depresja sięga zenitu przypływają do mnie jakieś dziwne myśli i przechodzę w manie . Ale chyba najbardziej na manii traci zdrowie fizyczne. Znacie jakiś film w którym jest pokazany człowiek na manii ??
Napisano 28 maj 2011 - 16:49
Przyjemne szaleństwo (A Fine Madness), 1966, rez Irvin Kershner
Blekit nieba (Blue Sky), 1994, rez Tony Richardson
Szalona miłość (Mad Love). 1995, rez Antonia Bird
Senator Bulworth (Bulworth), 1998, rez Warren Beatty
Frances (Frances), 1982, Graeme Clifford
Benny i Joon (Benny & Joon), 1993, rez Jeremiah S. Chechik
Swiety z fortu Waszyngtona (The Saint of Fort Washington), 1993, rez Tim Hunter
Falszywa ofiara (The Gingerbread man) 1998, rez Robert Altman
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
#11 Gość_tulipanna_*
Napisano 29 maj 2011 - 15:04
Napisano 29 maj 2011 - 15:15
Napisano 05 czerwiec 2011 - 22:55
Mam tyle milosci w sobie ze chyba nie potrafie nienawidziec zaobserwowalem to od jakiegos czasu. Nie umiem poprostu nie umiem. Wczoraj po raz kolejny poczulem zapach kobiety moich marzen.
To daje niesamowita energie.Boze jak ja kocham ludzi naprawde.
Sorki za pisownie nie mam polskich znakow.
Użytkownik DeejweeD edytował ten post 05 czerwiec 2011 - 22:56
Napisano 06 czerwiec 2011 - 19:56
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
#0 Bot Reklamowy
Napisano 29 czerwiec 2011 - 03:25
Budze sie by umierac......
Zasypiam by sie budzic.....
Kocham to jestem tylko chwila mgnieniem oka wizerunkiem prawdy.
Czuje sie wolny czuje jak dusza unosi mnie ponad chmury to jest nie do opisania.
Czuje jednosc ze wszystkim jestem ziemia ogniem woda lasem i wiatrem ktory kolysze galezie.
Doprowadzam umysl do granic wytrzymalosci by po tym znow go ladowac.
Pochlaniam wiedze zyje bez granic zyje poza cialem to cos wiecej niz mysli.
Kazdy z nas jest taki maly a zarazem tak ogromny.
Nasz umysl potrafi byc niewyobrazalnie potezny jak i destrukcyjny.
To kwestia kontroli umyslu......

Pomoc