Witam was. Potrzebuję drobnej pomocy, bo nigdzie nie znalazłem czegoś takiego. Ostatnio bardzo się to nasiliło. Coraz częściej przypominam sobie wydarzenia z przeszłości, bądź wyobrażam sobie zmyślone sytuacje. I tu się zaczynają schody, gdy w tych wydarzenia miałem coś powiedzieć, albo powiedziałem to mówię to na głos. Bardzo się nasila gdy jestem sam, lub pod wpływem alkoholu. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Dziwne objawy... nie wiedziałem, gdzie to umieścić, w razie czego proszę o przesunięcie
Napisano 23 kwiecień 2011 - 22:46
z własnej woli sobie to wyobrażasz i tak się w to wkręcasz , czy tak Ci się ot to pojawia przed oczami?
Napisano 23 kwiecień 2011 - 23:05
ja tez tak czasem mam... i to czesto sa sytuacje negatywne w ktorych zaluje, ze powinnam zrobic cos lub powiedziec cos innego...
take samoistne rozpamietywanie co by bylo gdyby...i zalowanie, ale to do niczego nie prowadzi... ale czasem te mysl pojawiaja sie z nienacka nagle, oslabiajac... dobijajac...
take samoistne rozpamietywanie co by bylo gdyby...i zalowanie, ale to do niczego nie prowadzi... ale czasem te mysl pojawiaja sie z nienacka nagle, oslabiajac... dobijajac...
Jestem tylko małą, pierdoloną kroplą w morzu istnień...
#0 Bot Reklamowy
Napisano 24 kwiecień 2011 - 13:16
l&c - Samo, nie kontroluję tego. ale nie pojawia się przed oczami, tylko w myślach.
Napisano 24 kwiecień 2011 - 14:52
hmm...pytam, bo ja mam samopojawiające się wrażenia z róznych zmysłów, np. słyszę smaki, widzę zapachy, tzw. synestezja. pojawia mi się w depresji właśnie. lekarz mi zalecił badanie eeg. Ale to jest własnie raczej nie w myślach tylko w zmysłach, "przed oczami" dlatego pytałam... ale i tak sądzę,że pójśc do lekarza nie zaszkodzi,jeśli to utrudnia życie...
#0 Bot Reklamowy
Napisano 01 wrzesień 2011 - 11:48
POLECAM PSYCHOTERAPIE W SZPITALU WOLSKIM NA KASPRZAKA 17. TERAPIA JEST BEZPŁATNA, NA NFZ (ZWOLNIENIA LEKARSKIE). TRWA 12-TYGODNI,PRACUJE SIĘ W GRUPIE Z DWOMA PSYCHOTERAPEUTAMI, OD GODZ. 9.00- 13.30. PODAJE NAMIARY: (22) 3894 804, (22) 3894 933. oD WRZEŚNIA STARTUJĄ NOWE GRUPY.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc