najlepiej byloby w dziale swobodnie rozmownie zrobic wateczek fengszujowy i juz
-
17 stron
- « Pierwsza
- ←
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- →
- Ostatnia »
Jak radzić sobie z depresją
Napisano 19 sierpień 2010 - 12:09
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
Napisano 19 sierpień 2010 - 12:18
Użytkownik tadam dnia 19 sierpień 2010 - 12:09 napisał
zielonooka, chyba nie ma sensu zakładać tego wątku bo przyjdzie pewien przodownik forum i zacznie znowu wszystko negować na potęgę ;-)
Z tego co widzę to taka forma obronna na depresję - lepiej kogoś zaatakować niż zostać samemu zaatakowanym.
Najlepiej to siedzieć w necie od rana do wieczora a potem się dziwić że szkoła poszła w las .... zawsze można zgonić na depresję ....
Odnośnie tego namiaru to już nieaktualne, zapytajcie google bo to w większości Wasz najlepszy przyjaciel jak widzę.
edit: jescze słowo do tandama
nie musisz mieć żadnych wyrzutów sumienia za to jak mnie potraktowałeś i pisać nagle mój nick z wielkiej litery - daruj sobie ..
Użytkownik senka edytował ten post 19 sierpień 2010 - 12:21
Napisano 19 sierpień 2010 - 12:34
sorki wszystkich ale qrwa ja juz nic nie rozumiem
mialam pomysl na temat - nie tylko o feng shui ale i o innych sprawach zupelnie nie zwiazanych z fs tylko taki misz-masz ale i na wesolo i na powaznie i jeszcze jeden ale z tych nerwow to nawet nie pamietam jaki
no to qrwa nie,bo to pasuje do tego a tamto do temtego
i dopisuje sie durna to roznych zalozonych tematow i co z tego mam?
wielkie gowno
zanim walna na mnie gromy odsylam do pokoju zapoznawczego
jesli zrobilam jakies bledy to z nerwow
czesc
Użytkownik ZIELONOOKA edytował ten post 19 sierpień 2010 - 13:02
czynić dobrze innym służy sobie samemu
z niedostrzegania dobra w dobrym rodzi się smutek...
#0 Bot Reklamowy
Napisano 19 sierpień 2010 - 13:12
Użytkownik senka dnia 19 sierpień 2010 - 12:18 napisał
Cytat
jaki atak? to ze nie dam sobie wciskac kitu nie nazywalbym atakiem
Cytat
1. siedze w mieszkaniu a nie w necie
2. szkola mi nie poszla w las .... nie ukonczylem ani technikum lesnego ani nie studiowalem na wydziale lesnictwa na SGGW (choc w sumie kusi mnie tam jeden kierunek na podyplomowce tak w celach rekreacyjnych - Pies i jego rola w społeczeństwie, wiec kto wie czy sie kiedys na SGGW nie pojawie)
Cytat
Cytat
nie musisz mieć żadnych wyrzutów sumienia za to jak mnie potraktowałeś i pisać nagle mój nick z wielkiej litery - daruj sobie ..
wyrzutow sumienia nie mam, bo niby dlaczego mialbym miec wyrzuty sumienia? dlatego ze smialem zakwestionowac nieprawdziwe informacje podawane przez Ciebie na forum?
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Napisano 19 sierpień 2010 - 13:20
Napisano 19 sierpień 2010 - 13:27
Użytkownik ZIELONOOKA dnia 19 sierpień 2010 - 12:34 napisał
No nie denerwuj sie. Zaloz ten watek i nie tylko zwiazany z FS i nikt nie ma problemy z tym, zeby o tym wszystkim rozmawiac. Pewnie Senka nie bedzie sie tam udzielac, ale wiele nie stracisz, bo jak na razie to popisala sie jedynie udowadnianiem na sile swojej teorii za pomoca nieprawdziwych i mocno naciaganych informacji, nie popartych zadnymi zgodnymi z rzeczywistoscia argumentami.
Napisano 19 sierpień 2010 - 13:36
Użytkownik matrix dnia 19 sierpień 2010 - 13:20 napisał
mi tam zwisa czy to kobieta czy to moze ten fengszuista podajacy sie za kobiete ktora poradzila sobie z depresja aby urobic sobie naiwnych klientow .... po prostu ktos pisze nieprawdę o tym ze niby w krajach polozonych na polnocy i nad wielkimi wodami jest najwieksza ilosc samobojstw (podajac za przyklad Japonie i kraje skandynawskie jako kraje o najwyzszym wspolczynniku samobojstw), a ja opierajac sie na faktach smialem temu zaprzeczyc
Napisano 19 sierpień 2010 - 14:18
Forum o depresji wpedzające w depresję ... nieźle!
Sama widzisz że że są osoby które chcą być zawsze w centrum uwagi i dyktować wszystkim co uważają za fajne ale dla siebie.
Ich tak na prawdę nie interesują twoje pragnienia tylko oni sami.
tadam, nie podniecaj się tak bardzo tym że coś mi udowodniłeś bo tak na prawdę to użyłeś jakichś danych zaczerpniętych przez Twojego najlepszego przyjaciela któremu na imię google. Gdyby nie on to krucho Cie widzę.
Teoria to jest dobra w szkole a w życiu to trzeba dostać parę razy po dupie i potem wyciągać wnioski. Zachowujesz się jak ksiądz, który daje rady młodym o tym do czego jest sex ;-)
Jak już skończysz te studia i założysz rodzinę to zmienisz poglądy na wiele spraw a na razie tak jak mówisz siedzisz w domu na tyłku i tracisz czas na wypisywanie swoich sentencji filozoficznych o zabarwieniu egoistycznym.
Jak masz manię prześladowczą to proponuję wstąpić do kryminalistyki i tropić fengshuiowców podających się za laski piszące na forach.
Twoja recepta dla innych na depresję pewnie opiera się na udowodnionych sposobach czyli: zostawiamy kasę u psychiatry i w aptece szpikujac się prochami a i zapomniałem o inwestycję w bilet do USA do pewnego szamana.
Napisano 19 sierpień 2010 - 15:22
Użytkownik senka dnia 19 sierpień 2010 - 14:18 napisał
Nie dla mnie, po prostu nie ma sensu w watku na temat radzenia sobie z depresja rozpoczynac dyskusji o FS i innych ciekawych rzeczach. Tu nie chodzi o mnie, ale o przejrzystosc w tematach.
No tak, ale najwiecej wie o mnie ktos kto napisal na forum kilka postow tylko w jednym temacie.
Cytat
Wlasnie, ze bardzo obchodzi i stad propozycja zalozenia watku w ktory Zielonoperlooka moglaby sobie rozwijac temat w nieskonczonosc z kimkolwiek zechce i w jakokolwiek strone zechce.
Cytat
Hmmm, nie sadze
Nie wiem jak to jest widziec kogos krucho, ale jesli Ci sie cos takiego z oczami dzieje, to moze odwiedz porządnego okuluste zanim Ci sie ludzie zaczna w oczach lamac.
Cytat
Ktore? Ogolnie to studia juz skonczylem ... wiec nie wiem do ktorych to zdanie sie odnosi, do tych co skonczylem, do tych co rozpoczne czy do tych co aktualnie kontynuuje? Rodziny nie mam zamiaru zakladac. Zadnych sentencji filozoficznych nie wypisywalem, podalem tylko jasne i najnowsze dane statystyczne ... i nie musze wyszukiwac w googlach gdyz mam dostep do archiwów kilku uczelnie w USA i stamtad raczej czerpie informacje.
Cytat
Szaman bylo tylko zartem ... choc skutecznosc pewnie bylaby taka sama jak w przypadku FS. Psychiatra? Jak najbardziej. Leki? Jak najbardziej. ....... ale najbardziej ja osobiscie stawiam na dobrze prowadzona terapie i to nie jako metode alternatwna, ale jako metode wspoltowarzyszacej farmakologii.
Napisano 19 sierpień 2010 - 15:45
Użytkownik tadam dnia 19 sierpień 2010 - 15:22 napisał
O to właśnie Ci chodzi!
Dla Ciebie nie ma sensu, dla Ciebie to .... dla Ciebie tamto ....
Człowieku Ty tak na prawdę masz innych w dupie, liczy się tylko to co ty chcesz i to co Ty sadzisz - sorry ale tak sądzę.
Najpierw nazywasz FS bzdetami a teraz nagle piszesz ze to ciekawe rzeczy, zdecyduj się bo zaczynasz się gubic w zeznaniach.
Łapaniem za słówka nie nadrobisz więc wyluzuj i zostaw trochę powietrza dla innych.
Twoje ponad 9 tys. postów na forum nie świadczy że jesteś jakimś guru i wiesz co dam ci radę : wyłącz kompa, wyjdź do prawdziwych ludzi i pogadaj z nimi patrząc im w oczy.
Zobaczymy czy wtedy będziesz taki kreatywny.
Wyjdź z domu bo życie przemyka ci miedzy palcami walącymi w klawiaturę i nie martw się, ktoś inny weźmie Twój dyżur tu na forum ;-)
Życie ale to prawdziwe to najlepsza terapia na depresję!
miłego dnia
Napisano 19 sierpień 2010 - 16:09
Użytkownik senka dnia 19 sierpień 2010 - 15:45 napisał
idz sobie znowu cos obliczyc u tego pana bo chyba pomylil sie w obliczeniach
Nie chodzi o mnie, ale o tytul watku ... nie zauwazylem, zeby bylo nim FS. Fajnie, napisalas ze Ci pomoglo i super, ale zamienianie watku w wielka dyskusje o FS nie ma sensu, o wiele lepiej stworzyc w tym celu nowy watek i nie ma to nic wspolnego ze mna, ale z tym ze zaczal sie robic z tego totalny offtop.
Cytat
Nie gubie sie w zeznaniach, nie nazwalem FS bzdetami, bzdetami nazwalem argumentacje oparta o kraje skandynawskie i Japonie, jako zupelnie niezgodna z prawda.
Cytat
nie uwazam sie za zadnego guru i tym bardziej z powodu ilosci postow ... ale chociaz nie wypisuje nieprawdziwych informacji w przeciwienstwie do Ciebie
Cytat
No tak, bo Ty najlepiej wiesz ze nie spotykam sie z prawdziwymi ludzmi i nie rozmawiam z nimi i nie patrze im w oczy. <turla sie>
Cytat
Jak najbardziej. Nie ma najmniejszego problemu w kontaktach z ludzmi. Nawiazuje je blyskawicznie i tak samo blyskawicznie wchodze w relacje z innymi. Nie trafilas.
Cytat
Nie mam zadnych dyzurow na forum. Kolejne bledne wnioski. Po prostu moge sobie pozwolic na ten luksus, ze moge sobie wybierac czy chce mi sie pracowac czy nie i zarzadzac swoim czasem tak jak chce, nie moja wina, ze nie wszyscy moga sobie na to pozwolic, ale nie zamierzam sie z tego powodu jakos katowac.
Cytat
Widocznie nic o depresji nie wiesz, gdyz najczesciej wlasnie to to prawdziwe zycie staje sie przyczyna depresji.
Jesli wiec nie wiesz czym jest depresja i nie masz pojecia o przyczynach depresji, to moze nie bierz sie za radzenie innym w temacie depresji, bo jeszcze komus krzywde zrobisz.
Napisano 19 sierpień 2010 - 16:11
Użytkownik tadam dnia 19 sierpień 2010 - 16:09 napisał
Jesli wiec nie wiesz czym jest depresja i nie masz pojecia o przyczynach depresji, to moze nie bierz sie za radzenie innym w temacie depresji, bo jeszcze komus krzywde zrobisz.
trzy razy depresja w 1 zdaniu
no no
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
Napisano 19 sierpień 2010 - 16:17
Napisano 19 sierpień 2010 - 16:34
Użytkownik tadam dnia 19 sierpień 2010 - 16:17 napisał
Widzę że na wszystko masz wytłumaczenie.
Pora kończyć ten ciężki dla Ciebie offtop.
Życzę Ci abyś tylko nie skończył jak jeden polityk, któremu na starość zostały jedynie kolorowe pisma i kot do towarzystwa ;-)
Napisano 19 sierpień 2010 - 16:46
Użytkownik senka dnia 19 sierpień 2010 - 16:34 napisał
Nie mam wytlumaczenia na wszystko, po prostu staram sie byc swiadom tego co i w jakim celu pisze.
Cytat
Mam juz inna plany, a wiec o mnie martwic sie nie musisz.
Napisano 19 sierpień 2010 - 16:50
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
Napisano 19 sierpień 2010 - 17:18
i zeby nie bylo ze offtop, to koty dobrze robia jako odstresowywacze
Napisano 19 sierpień 2010 - 17:30
Użytkownik tadam dnia 19 sierpień 2010 - 17:18 napisał
no widzisz
Cytat
lepsze są psy a koty mają ponoć inne wymagania energetyczne jak człowiek i np lubią przebywać w pobliży żył wodnych, czego człowiek i pies nie znosi zbyt dobrze
Napisano 19 sierpień 2010 - 17:45
mialam pomysl na temat - nie tylko o feng shui ale i o innych sprawach zupelnie nie zwiazanych z fs tylko taki misz-masz ale i na wesolo i na powaznie i jeszcze jeden ale z tych nerwow to nawet nie pamietam jaki
no to qrwa nie,bo to pasuje do tego a tamto do temtego
i dopisuje sie durna to roznych zalozonych tematow i co z tego mam?
wielkie gowno
zanim walna na mnie gromy odsylam do pokoju zapoznawczego
jesli zrobilam jakies bledy to z nerwow
czesc
Zielonooka ja o FS nic nie wiem i bardzo chętnie poczytała bym sobie.
Nie rezygnuj,nie poddawaj się tak łatwo.
I proszę załóż ten wątek.
Ja Ciebie bardzo cenię i podziwiam.
Masz bardzo fajne pomysły.
A w depresji przecież o to chodzi,żeby zająć się czymś i nie myśleć o dołach.
Kochamy ludzi za dobro, któreśmy im dali, a nienawidzimy za to zło, któreśmy im wyrządzili.
Lew Tołstoj
Udostępnij ten temat:
-
17 stron
- « Pierwsza
- ←
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- →