piszemy powieść po jednym zdaniu kazde nowe zdanie na osatnią literkę poprzedniego
Napisano 12 listopad 2010 - 11:41
..widzę że się Pan ładnie przedstawił, przed nam, tutaj, w tej chwili słuchaczom, przed milionami słuchaczy....
Napisano 12 listopad 2010 - 11:50
Do tego, potargane włosy i pomieta sukenka.
Pomysli ze puszczam się na boku albo ze jestem pijana i napalona.
Westchnela głeboko, i głośno zakleła "kurwa mać ja pierdole" tak żle i tan nie dobrzE.
..widzę że się Pan ładnie przedstawił, przed nam, tutaj, w tej chwili słuchaczom, przed milionami słuchaczy....
Napisano 12 listopad 2010 - 12:57
- Henry David Thoreau
#0 Bot Reklamowy
Napisano 12 listopad 2010 - 14:49
-ejże dziewojo! ma miłości nieskończona, gdzie się szwendałaś?-zapytał Dżordż zniesmaczony jej wyglądem-czego nie dał po sobie poznać,bo kochał ją nad życie,poza tym pamiętał,że Trudzia zna różne chwyty i może je zacząc stosować wychwyciwszy na twarzy jego niesmaK
Użytkownik nika g edytował ten post 12 listopad 2010 - 14:51
Napisano 12 listopad 2010 - 16:50
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 12 listopad 2010 - 17:36
To mnie zastanowiło. Ale kiedy zaczęłas nerwowo zebami wyciągnąć korek, byłem pewien że czujesz presje naszego spotkania.
Jestem bez majtek, i wogule nic nie mam na sobie ale to dlatego że Cie kocham.
Teraz i ja jestem skrepowany.
Usiądzmy, popatrz jaki piekny wieczór.
Napisano 12 listopad 2010 - 17:47
- Ach, co będzie, jezeli zaszłam w ciążę, albowiem nie biorę Ci ja tableteK?!!,
Napisano 12 listopad 2010 - 17:53
Tak przejdzmy się odpowiedziała z uśmiechem Trudzia.
Wiedział że musi dać jej więcej czasu,że jest za wcześnie na miłość ale eh skarcił się w duchu Dzordz,nie powinienem wciąż myśleć o sexie z piękną Trudzią,lecz miękki piasek pod stopami podniecał go do tego stopnia iż myślał tylko o tym jak by to było gdyby zaczął ją powoli całować,dotykaĆ.....
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 12 listopad 2010 - 17:59
Napisano 12 listopad 2010 - 18:05
Napisano 12 listopad 2010 - 19:13
-pragnę twych ust-wyszeptał jej do ucha,a ona skruszona winem,niebem i pragnieniem westchnęła cicho.
Napisano 12 listopad 2010 - 19:39
Napisano 12 listopad 2010 - 19:52
/William Szekspir - "Makbet"
Napisano 12 listopad 2010 - 20:00
Tak tak Trudziu (coraz szbciej przebierając palcami i rozppinając bluzke). Wymamrotał
Użytkownik Paweł 1983 edytował ten post 12 listopad 2010 - 20:02
Napisano 12 listopad 2010 - 20:59
Napisano 12 listopad 2010 - 21:10
Napisano 12 listopad 2010 - 21:15
Jezeli nie chcesz.
Naprawdę możemy?
Tak tak.
Ale dlaczego ściągasz mi majtki?
A nie, to na wypadek jak byś sie jednak rozmysliła.
Aaaaa....
(zachichram sie na śmierc dzisiaj, tutaj przy tym)
Użytkownik Paweł 1983 edytował ten post 12 listopad 2010 - 21:17
Napisano 12 listopad 2010 - 21:16
Użytkownik hilda edytował ten post 12 listopad 2010 - 21:17
Napisano 12 listopad 2010 - 21:24
Choc przytulę Cie kochana.
Ale nie nie Trudziu, przytulimy sie tak ma leżąco.
Połuż sie tutaj, szeroko rączki szeroko nużki, obejmiemy sie mocno.
Aaaaa Dżordż co to? (krzyknęła z rozkoszą)
A nic, to huj!
(Hilda ładnie to tak niewierzyc w prawdziwą miłość)
Użytkownik Paweł 1983 edytował ten post 12 listopad 2010 - 21:26

Pomoc