Depresja.ws - Forum: Centrum zdrowia psychicznego w Warszawie - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Centrum zdrowia psychicznego w Warszawie Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   maluniabw 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 2

Napisano 31 październik 2010 - 16:25

Witam. Widziałam ostatnio reklame centrum zdrowia psychicznego w warszawie podobno dobre. A że jestem akurat w temacie to zwróciłam uwage. Ale nie znam nikogo kto by mi mógł coś na ten temat powiedzieć. Ktoś z Was tam był i może polecić?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Pearl 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 4

Napisano 03 styczeń 2011 - 00:03

Wyświetl postUżytkownik maluniabw dnia 31 październik 2010 - 16:25 napisał

Witam. Widziałam ostatnio reklame centrum zdrowia psychicznego w warszawie podobno dobre. A że jestem akurat w temacie to zwróciłam uwage. Ale nie znam nikogo kto by mi mógł coś na ten temat powiedzieć. Ktoś z Was tam był i może polecić?

Witaj. Chodzę tam od czerwca i nie mogę powiedzieć nic złego. Mogę polecić 2 lekarki- Joannę Leciak i Annę Jabłońską, są naprawdę ok. Inne plusy to dobra lokalizacja i brak kolejek. Minusy- niestety strasznie drogo... chodzę tam dlatego, że pracodawca mi funduje.
pozdrawiam:)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   danusia1671 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 1

Napisano 02 lipiec 2011 - 14:48

tzn mniej więcej jakie ceny tam mają? bo ja wlasnie czegos czukam, tylko chce cos sprawdzwonego.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   magik34 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 7

Napisano 03 lipiec 2011 - 12:50

tutaj na stronie masz cennik - to chyba o to centrum chodzi? http://www.centrum-p...p?q=cennik.html
ja własnie jestem w tym temacie z tym że interesuje mnie terapia grupowa dla dzieci i młodzieży, a czytałem ze oni maja cos takiego w swojej ofercie. byl ktos na tym? musze z córką iść.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Dzarko 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 12

Napisano 14 lipiec 2011 - 15:21

Ja chodzę do Pani Jolanty Berezowskiej z ADESTE już od 1998 roku. Cena? 120 złotych za wizytę.
"Death does not concern us, because as long as we exist, death is not here. And when it does come, we no longer exist".
"Depression Is Not a Sign of Weakness It Is a Sign That You Have Been Trying to Be Strong for Too Long".
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   rymczak 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 3

Napisano 18 lipiec 2011 - 17:09

Wyświetl postUżytkownik maluniabw dnia 31 październik 2010 - 16:25 napisał

Polecam szpital wolski na Kasprzaka 17. Terapia jest bezpłatna, trwa 12-tyg. pracuje się w grupie. Sesje odbywają się od godz.9.00 do 13.00 od poniedziałku do piątku. Dają zwolnienia lekarskie i opiekę psychiatry. Podaje telefon (22)38 94 804 lub 818.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   magik34 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 7

Napisano 27 lipiec 2011 - 17:21

Zapisałem się z córką na wizytę prywatną, ale chciałbym zasięgnąć Waszej opinii na temat przychodni Państwowych. Opinie są na forach w sumie podzielone jedni chwalą inni wprost przeciwnie. Wizyty prywatne są dość drogie i nie wiem jak długo będę mógł sobie na to pozwolić. Jednak z doswiadczenia wiem że jeśli chodzi o lekarzy Państwowych nie są oni dość dobrzy.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Kalina 

• Kalina
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Junior Admin
  • Postów 9818

Napisano 28 lipiec 2011 - 16:03

Wyświetl postUżytkownik magik34 dnia 27 lipiec 2011 - 17:21 napisał

Zapisałem się z córką na wizytę prywatną, ale chciałbym zasięgnąć Waszej opinii na temat przychodni Państwowych. Opinie są na forach w sumie podzielone jedni chwalą inni wprost przeciwnie. Wizyty prywatne są dość drogie i nie wiem jak długo będę mógł sobie na to pozwolić. Jednak z doswiadczenia wiem że jeśli chodzi o lekarzy Państwowych nie są oni dość dobrzy.

mam odwrotne doświadczenia, właśnie państwowy psycholog bardzo mi pomógł, do tego miałam też wsparcie psychologów z fundacji, czyli też nic nie płaciłam

życzę byś się przemógł i spróbował na NFZ, psychologa można zmienić i nie każdy jest do niczego
"I jeśli posiadacie ten rodzaj niezniszczalnego rdzenia, nie tylko pozostanie on z wami na zawsze, ale w waszych najczarniejszych momentach także inni go w was dostrzegą i pomogą wam wyjść cało z opresji[...]"

"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."

"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
0

#9 Gość_Campi-Dream_*

• Grupa: Gość

Napisano 28 lipiec 2011 - 16:09

Wyświetl postUżytkownik Kalina dnia 28 lipiec 2011 - 16:03 napisał

mam odwrotne doświadczenia, właśnie państwowy psycholog bardzo mi pomógł, do tego miałam też wsparcie psychologów z fundacji, czyli też nic nie płaciłam

życzę byś się przemógł i spróbował na NFZ, psychologa można zmienić i nie każdy jest do niczego

To samo jest ze mną.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   magik34 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 7

Napisano 29 lipiec 2011 - 12:42

Ja wspieram się głównie informacjami znalezionymi na forach, sam z psychologami nie miałem wcześniej do czynienia. Wśród znajomych też raczej nie mam od kogo zaczerpnąć takich informacji. Więc internet to moje główne źródło informacji w tym temacie. Jednakże moje doświadczenie z innymi lekarzami niestety mówi - im drożej tym lepiej. Ale może to ja mam pecha po prostu.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   katarinka 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 2

Napisano 07 sierpień 2011 - 12:59

magik34 nie tylko ty tak masz. ja tez nie jestem przekonana do lekarzy z nfz i jesli tylko moge to chodze prywatnie. a psycholog to juz moim zdaniem tak powazna sprawa ze trzeba miec dobrego lekarza. place - wymagam
0

#12 Gość_Campi-Dream_*

• Grupa: Gość

Napisano 07 sierpień 2011 - 13:20

Przypomniała mi się historia mojej znajomej...
Kiedyś za wizytę zapłaciła 100 zł. Wyszła z gabinetu z mieszanymi uczuciami.
Za miesiąc zapłaciła 160 zł. Wizyta przebiegła w lustrzany sposób, ale ona była zadowolona, bo jak zapłaciła tyle pieniędzy to ta wizyta musiała być bardzo dobra.

" place - wymagam"
To nie jest zależne od pieniędzy, tylko od człowieka.
To nie sprzęt komputerowy.

Inna sprawa, że bardzo, bardzo dużo w poprawie zdrowia psychicznego zależy od nas samych.
Płacę - wymagam brzmi jak: Nic nie zapłacę - Nic nie zyskam. Zapłacę 100 zł - Trochę mi się poprawi. Zapłacę 500 zł - Ja tylko położę się na kozetce, zrelaksuję się, specjalista tak mnie zreperuje, że wyjdę jak nowo narodzona.
1

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   molenka 

• Molly
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Moderator
  • Postów 7437

Napisano 09 sierpień 2011 - 11:52

u mnie było tak: zapłaciłam i okazało się, że to lipa jedna wielka - zarówno psycholog, jak i psychiatra

od kiedy znalazłam moje panie cudowne, na NFZ, nie tracę kasy, a z wizyty na wizytę jestem coraz bardziej zreperowana :)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   katarinka 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 2

Napisano 14 sierpień 2011 - 11:26

Chodzi o to że płacąc mam poczucie - choć może mylne - że ktoś się dobrze mną zajmie. Bo przecież zależy mu abym przyszła kolejny raz znów zostawiając u niego swoje pieniądze. I tak jak np do dentysty nigdy nie poszłabym Państwowo, ponieważ obawiam się że moje zęby nie zostałyby dobrze naprawione. I tak samo jest z psychologiem - mam wrażenie że płacąc bardziej się mną zajmą. Ale tak jak mówię mogą być to moje mylne odczucia wynikające z braku zaufania np do dentysty na nfz :)
1

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Paweł 1983 

• Weteran forum
  • PipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 1305

Napisano 15 sierpień 2011 - 21:55

Wyświetl postUżytkownik Campi-Dream dnia 07 sierpień 2011 - 13:20 napisał

Przypomniała mi się historia mojej znajomej...
Kiedyś za wizytę zapłaciła 100 zł. Wyszła z gabinetu z mieszanymi uczuciami.
Za miesiąc zapłaciła 160 zł. Wizyta przebiegła w lustrzany sposób, ale ona była zadowolona, bo jak zapłaciła tyle pieniędzy to ta wizyta musiała być bardzo dobra.

" place - wymagam"
To nie jest zależne od pieniędzy, tylko od człowieka.
To nie sprzęt komputerowy.

Inna sprawa, że bardzo, bardzo dużo w poprawie zdrowia psychicznego zależy od nas samych.
Płacę - wymagam brzmi jak: Nic nie zapłacę - Nic nie zyskam. Zapłacę 100 zł - Trochę mi się poprawi. Zapłacę 500 zł - Ja tylko położę się na kozetce, zrelaksuję się, specjalista tak mnie zreperuje, że wyjdę jak nowo narodzona.

ja za pierwszą wizytę zapłaciłem 170, za każdą następną zapłacę 140, dużo ale nie znam jeszcze tutaj w Warszawie innych opcji, potrzebowałem leków więc się specjalnie nie zastanawiałem.

Ale może ktoś zna w Warszawie dobrego darmowego psychiatrę?

Ps ale na terapię dda zapisałem się już za frico :)
Wszystko co doskonałe, dojrzewa powoli.

..widzę że się Pan ładnie przedstawił, przed nam, tutaj, w tej chwili słuchaczom, przed milionami słuchaczy....
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   ognik67 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 5

Napisano 29 sierpień 2011 - 09:40

TERAPIA NA NFZ- SZPITAL WOLSKI, KASPRZAKA 17, WARSZAWA. 12-TYG TERAPIA GRUPOWA, OD 9.00 DO 13.00 (PN-PIĄTEK). TERAPIA PROWADZONA JEST W DWÓCH NURTACH: POZNAWCZO-BEHAWIORALNYM I DYNAMICZNYM. pODAJE NAMIARY: (22) 38 94 804, (22) 38 94 818
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1