Witam deprecha
Napisano 06 wrzesień 2010 - 21:34
Chciałbym byc zdrowa zyc tak jak kiedys nie wiem czy bedzie to możliwe.Pozdrawiam was Ps.Dodatkowo choruje na łuszczyce od 4 lat co tez doprowadziło mnie do depresji.Życzę wam wszystkiego Dobrego.Za tydzien zaczynam psychoterapie.
#2 Gość_Late_*
Napisano 06 wrzesień 2010 - 21:55
4 tygodnie to niezbyt dużo. Poczekaj na dalsze efekty..no i psychoterapię oczywiście.
Pozdrawiam.
Napisano 06 wrzesień 2010 - 22:14
#0 Bot Reklamowy
Napisano 07 wrzesień 2010 - 14:17
A co do leków, to faktycznie trzeba poczekać czasem 3-4miesiące, więc jeszcze musisz troche wytrzymać.
A tak apropo lekow i luszczycy,napisz mi proszę czy od leków przypadkiem nie zaczęły Cie bolec stawy? wiesz co mam na myśli,tą drugą gorsza strone łusczzycy... Mnie zaczeły dlaego przestałam brać.
pozdrawiam Cię
Napisano 07 wrzesień 2010 - 17:08
Kochamy ludzi za dobro, któreśmy im dali, a nienawidzimy za to zło, któreśmy im wyrządzili.
Lew Tołstoj
Napisano 08 wrzesień 2010 - 00:07
Również mam łuszczycę, od około 17 lat, jednak moje objawy są akurat dość łatwe do zamaskowania. Jeśli chodzi o wyleczenie się z depresji, to myślę, że jest to możliwe, lecz bardzo wiele trzeba nad nią pracować. Na psychoterapii nabierzesz niezbędnej wiedzy do tego. Dlatego polecam i trzymam kciuki za Ciebie
Użytkownik Ravgor edytował ten post 08 wrzesień 2010 - 08:24

"Ponieważ nic nie jest niemożliwe, człowiek powinien mieć wielkie marzenia. Im większe, tym lepiej." - Michael Phelps
"A odwaga nie polega na tym, żeby nie czuć strachu, lecz na tym, żeby mimo strachu robić swoje." - Tal Ben-Shahar
"Wszystko będzie dobrze w końcu. Jeśli nie jest, to jeszcze nie koniec."
Napisano 08 wrzesień 2010 - 12:35
Kochamy ludzi za dobro, któreśmy im dali, a nienawidzimy za to zło, któreśmy im wyrządzili.
Lew Tołstoj
Napisano 28 październik 2010 - 19:34
Dziękuję za odwiedziny i piękne fragmenty książki. Nie znam jej, ale z pewnością, dzięki Tobie, postaram się do niej dotrzeć.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Ja najbardziej kocham poezję, dlatego przynoszę Ci wiersz:
Halina Poświatowska
rzeka przepływa przeze mnie
cierpliwością nieskończoną
kamień gładzę
moje palce
po ostrym obwodzie prowadzę
żeby zmiękł kamień
pokornie
przywarł do moich rąk
umywam liście drzewom
i zdradliwie
spod mych nóg
złoty piasek wyjadam
żeby osunęły się we mnie
rozchwianym gałęziami
dotknęły moich ust
przeciągam ręką
grzbiet koci
śpiewa futro
w gałęziach popłoch
drzewa
trzepocą
- Henry David Thoreau
#9 Gość_postscriptum_*
Napisano 29 październik 2010 - 08:26
Przeczytałem fragment o rozstaniu, który zamieściłaś u Nurii. Dziękuję Ci za to. Co to za ksiazka?
Cos musi byc na rzeczy z tą łuszczycą. Ja tez mam. Na dodatek na twarzy. To dosyć mocno gryzie samoocenę. Pomimo leczenia w klinice u profesorów, najnowszych leków nieosiągalnych w Polsce i długiego pobytu dosłownie cały czas w błocie nad morzem martwym, nie ma na to rady. Od 12 lat.
Użytkownik Lady Megi dnia 06 wrzesień 2010 - 21:34 napisał
Pozdrawiam was Ps.Dodatkowo choruje na łuszczyce od 4 lat co tez doprowadziło mnie do depresji.Życzę wam wszystkiego Dobrego.Za tydzien zaczynam psychoterapie.
Użytkownik postscriptum edytował ten post 29 październik 2010 - 08:33
#0 Bot Reklamowy
Napisano 03 listopad 2010 - 09:37
Przyszedłem się przywitać i zapytać jak się dziś masz ?!
Przesyłam pozdrowienia

Pomoc