Depresja.ws - Forum: jak to zniesc? - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

jak to zniesc? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   bel 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 1848

Napisano 14 sierpień 2010 - 22:34

witam dawno mnie nie bylo ale problemy petrazami sie bardzo czesto chce mi sie plakac. wiem powinnam sie cieszyc ze mam zdrowa coreczke ze przeszlam przez ciaze ale prolbemy zaczynaja sie na polu ja- tescie-maz nie jest mi latwo. tescie nie akceptuja mnie i moich rodzicow a maz uwaza ze powinnma sie zmienic bo tescie nie zaakceptuja mnie jako osoaby ktoar jest gadatliwa oni nie sa. jest mi ciezko dlugo staralam sie dogadzac tesciom ale widze ze to przynioslo przeciwny skutek. placze a maz utwierdza mnie w przekonaniu ze mam sie zmienic Jezu jak on moze. powiedzialam mu ze jezeli chce ze mna byc musi zaakceptowac mnie a jezeli nie to niech dojdzie do rozwodu co mam robic pomozcie mi jest jeszcze corka jak mam to rozwiazac to wplywa na moje malzenstwo placze bo juz nie daje sobie z tym rady
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Beretta 

• Histoire d'une âme
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2816

Napisano 14 sierpień 2010 - 22:43

Bel, teściowie nie mają prawa wtrącać się w Twoje małżeństwo. Poza tym dostrzegam tutaj uzależnienie Twojego męża od opinii jego rodziców. On musi się stanowczo od nich odciąć. Nie wierzę, że Twój mąż nie akceptuje tego, że jesteś gadatliwa. Na pewno ma o Tobie dobre zdanie. Teściowie wyrobili sobie złą opinię na Twój temat, ale to nie znaczy, że Twój mąż ma być uległy wobec rodziców i wymuszać na Tobie, byś się zmieniła.

Ja jestem mocno uzależniona od mojej matki. Niedawno jednak mój chłopak mną wstrząsnął. Kazał wybierać między nim a matką. Wybrałam jego i czuję, że dobrze zrobiłam, bo to mógłby być koniec naszego związku, jeśli okazałabym się lojalna wobec matki.
F60.7 Specyficzne zaburzenia osobowości - Osobowość zależna
F39 Zaburzenia nastroju (afektywne), nieokreślone
Zaburzenia nastroju z elementami lęku społecznego

Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję ---> Moje motto życiowe
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   bel 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 1848

Napisano 14 sierpień 2010 - 22:44

bertha ja znowu mam tp samo zmoja matka to co piszesz jest prawda on niehcr sie od nich odciac czy powinnma do niego odejsc jak myslisz??
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Beretta 

• Histoire d'une âme
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2816

Napisano 14 sierpień 2010 - 22:53

Sama sobie odpowiedz na to pytanie. Ja chyba mam za małe doświadczenie życiowe i za małą wiedzę, by odpowiedzieć na takie trudne pytanie. To wszystko w zależy od Ciebie i męża, od tego, czy dacie sobie jeszcze szansę i od tego, jak bardzo się kochacie. Bel, ja wierzę, że Ty go kochasz i on Ciebie również kocha. On na pewno nie chce, żeby wasze małżeństwo się rozpadło. To jego rodzina do tego dąży, żeby was rozdzielić, skłócić itp.
F60.7 Specyficzne zaburzenia osobowości - Osobowość zależna
F39 Zaburzenia nastroju (afektywne), nieokreślone
Zaburzenia nastroju z elementami lęku społecznego

Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję ---> Moje motto życiowe
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   bel 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 1848

Napisano 14 sierpień 2010 - 22:56

mysle ze tak jak piszesz jegop rodzinka chce nas rodzicelic mowilam mu o tym!!!!
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kalina 

• Kalina
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Junior Admin
  • Postów 9818

Napisano 14 sierpień 2010 - 22:57

Bel...zadzwoń tu...oni pomagają w wielu sprawach, prawnie i na innych poziomach...podadzą Ci namiary na kogoś blisko Ciebie

http://www.niebieska...dex.php?w=1280.
"I jeśli posiadacie ten rodzaj niezniszczalnego rdzenia, nie tylko pozostanie on z wami na zawsze, ale w waszych najczarniejszych momentach także inni go w was dostrzegą i pomogą wam wyjść cało z opresji[...]"

"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."

"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   bel 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 1848

Napisano 14 sierpień 2010 - 23:03

wiesz co ja nie rozumiem, tego co sie dzieje w moim malzenstwie kalina dlzcwgo czym zalsuzzylam soebia na to??
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Kalina 

• Kalina
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Junior Admin
  • Postów 9818

Napisano 14 sierpień 2010 - 23:22

Bel...Ty nie masz teraz rozumieć, Ty teraz masz sobie pomóc!!!!!!!!!!!! A czym zasłużyłaś...niczym. A co robisz by to zmienić??? Nic. I jak tak bedizesz się zastanawiała to do niczego nie dojdziesz...serio, a skrzywdzisz siebie i dziecko
"I jeśli posiadacie ten rodzaj niezniszczalnego rdzenia, nie tylko pozostanie on z wami na zawsze, ale w waszych najczarniejszych momentach także inni go w was dostrzegą i pomogą wam wyjść cało z opresji[...]"

"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."

"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1