Użytkownik nwalme dnia 28 czerwiec 2010 - 09:22 napisał

no mi to akurat śmierdzi reklamą
Może masz urojenia węchowe

Może i mam skłonność do reklamowania osób, do których mam zaufanie. Zanim trafiłam do psychiatryka, reklamowałam Kościół katolicki, a teraz przerzuciłam się na psychiatrów. Mi zależy na tym, żeby powstała ta grupa, bo sama chce w niej brać udział.
A co do terapii w ramach NFZ, to mogę zareklamować następujące. W szpitalu na Sobieskiego mnie leczyli i nie mam dobrych wspomnień, ale psychoterapia podobno tam jest OK:
Instytut Psychiatrii I Neurologii
ul. Sobieskiego 1/9, tel. 321 35 00
Instytut oferuje psychoterapię grupową i indywidualną w ramach oddziałów dziennych i całodobowych dla młodzieży i dorosłych. Pomaga osobom z problemami nerwicowymi, zaburzeniami jedzenia i uzależnienieniami.
MOP-ek - Młodzieżowy Ośrodek Pomocy
ul. Boryszewska 4, tel. 848-61-66
Ośrodek oferuje psychoterapię indywidualną, grupową, rodzinną lub młodzieżową dla osób w wieku 15 - 21 lat.
Ośrodek Terapii Dziecka
ul. Sobieskiego 93
tel. 841-35-61
Ośrodek oferuje terapię w oddziale dziennym dla dzieci i młodzieży w wieku 7 - 12 lat (I-IV klasa) oraz ich rodzin.
Przyjęcie następuje po uprzednim skierowaniu przez psychiatrę lub neurologa, niezbędny jest również wynik badania psychologicznego.
Centrum Psychoterapii
ul. Sobieskiego 112, tel. 841-26-13
Centrum oferuje krótkoterminową psychoterapię grupową w ramach oddziału dziennego oraz psychoterapię długoterminową w trybie ambulatoryjnym.