lubisz kino?
zabawa w zadaj pytanie
Napisano 25 czerwiec 2010 - 19:30
lubisz kino?
czy mnie wtedy przygarniesz, ramionami ogarniesz,naprawisz co popsuł los okrutny
Logika to sztuka popelniania bledow z duza doza pewnosci siebie
Napisano 25 czerwiec 2010 - 19:41
Masz rodzeństwo ?
Napisano 25 czerwiec 2010 - 20:10
masz niebieskie oczy?
#0 Bot Reklamowy
Napisano 26 czerwiec 2010 - 10:58
Użytkownik Ewald dnia 25 czerwiec 2010 - 16:09 napisał
Wikus ja po nockach jestem to monter ze mnie nie jest
Czy masz niebieskie oczy?
nie
czy masz psiaka?
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 26 czerwiec 2010 - 16:38
smutno Ci?
czy mnie wtedy przygarniesz, ramionami ogarniesz,naprawisz co popsuł los okrutny
Logika to sztuka popelniania bledow z duza doza pewnosci siebie
Napisano 27 czerwiec 2010 - 19:43
Golisz się
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 28 czerwiec 2010 - 00:13
Czy lubisz siebie?
Użytkownik ANIOLECEK2 edytował ten post 28 czerwiec 2010 - 00:15
Napisano 28 czerwiec 2010 - 17:37
TAK
czy jedziesz na wakacje?
Tyle lat treningu a ja nadal wypadam z każdego zakrętu...
"life's a bitch and then you die..."
Napisano 28 czerwiec 2010 - 18:37
Czy oglądasz telenowele?
Napisano 29 czerwiec 2010 - 09:56
boisz się pająków ?
Napisano 29 czerwiec 2010 - 15:22
Lubisz siebie?
Napisano 29 czerwiec 2010 - 16:25
wierzysz w duchy ?
#38 Gość_Ołówek_*
Napisano 29 czerwiec 2010 - 22:54
Chciał(a)byś, aby w świecie rzeczywistym występowały elfy, krasnoludy, wampiry etc.?
Napisano 30 czerwiec 2010 - 09:57
Boisz się?
Napisano 30 czerwiec 2010 - 17:01
Masz nadzieję, że jutro będzie lepiej?

Pomoc