popłaczmy
Napisano 16 czerwiec 2011 - 08:03
Splakalam sie wczoraj znowu, potem sie wkurzylam, ze rycze z powodu jakiegos pajaca, potem niepotrzebnie opieprzylam dwoch kolegów, skrzyczalam mame a na koniec zrobilo mi sie smutno, ze sie wyzywam na innych :/ Dzisiaj nie bede plakac.... raczej..
#23 Gość_Aleksandra86_*
Napisano 06 październik 2011 - 20:58
Tak
czesto placze,
z tesknoty,
z bezsilnosci
gdy jestem sama
czesto placze,
z tesknoty,
z bezsilnosci
gdy jestem sama
#0 Bot Reklamowy
Napisano 10 październik 2011 - 19:30
Ja tez placze najglowniej z samotnosci. Albo jezeli uznam, ze zranilam swoimi slowami. Albo czasem z bezsilnosci.
...mimo iż się nie kręcę, wszystko wiruje...
Napisano 12 październik 2011 - 06:12
Dziś płakałam pierwszy raz od lat, szczerze i z głębi duszy. Lektura forum sprawiła że uświadomiłam sobie kilka rzeczy których nie zauważyłam a to one wykopują dla mnie głęboki dół...
Część tej bezsilności, pustki i melancholii uszła ze mnie w końcu, lepiej późno niż później. Chyba muszę potrenować w ciągu najblizszych kilka dni, nie sądziłam że to tak pomaga...
Część tej bezsilności, pustki i melancholii uszła ze mnie w końcu, lepiej późno niż później. Chyba muszę potrenować w ciągu najblizszych kilka dni, nie sądziłam że to tak pomaga...
I miss your smile.
(But I miss mine more...)
(But I miss mine more...)
Napisano 13 październik 2011 - 19:22
Szkoda, ale nie potrafię już płakać.
Nie ma takiego doświadczenia, które mogłoby wywołać u mnie płacz.
To raczej zły sygnał.
Nie ma takiego doświadczenia, które mogłoby wywołać u mnie płacz.
To raczej zły sygnał.
Napisano 13 październik 2011 - 20:53
Ja płaczę regularnie od kilku dni... Wszystko mnie dobija. Tak bym chciała móc coś z tym zrobić..
Myśl jest najgorszym z pasożytów..
Napisano 22 październik 2011 - 14:05
dawno nie zaglądałam na forum...walczyłam dzielnie sama bez waszego wsparcia..........ale znowu przylazłam tutaj ....bo mi smuto...znowu to samo.....tak się starałam...........nie wyszło - jest jak było......nic mi nie zostało jak płakać.......nie mam siły ........więc płaczę sobie a za oknem piękne słoneczko.......a ja sobie płaczę
Nie poddaj się, bierz życie jakim jest................
#30 Gość_jedenasty_kot_*
Napisano 08 grudzień 2011 - 01:00
ostatnio płacze tylko ze złości na inne łzy mnie nie stać...

Pomoc