TROCHĘ ROZRYWKI - TO CZY TAMTO?
Napisano 20 kwiecień 2010 - 17:16
JL
zero czy jedynka?
zero czy jedynka?
najbardziej chciałbym być po prostu zwykłym pudełkiem po butach
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
Napisano 20 kwiecień 2010 - 17:19
jedynka
Cukier biały czy słodzik?
Cukier biały czy słodzik?
Wszystko nagle przygasło. Wszystko zakrzepło. A człowiek nie wie nawet, jakie nieszczęście go dotknęło, i nie płacze nad utraconą pełnią. Cieszy się z odzyskanej wolności, która jest wolnością nieistnienia.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 20 kwiecień 2010 - 17:42
wiersz
Bitwa czy poddanie?
Bitwa czy poddanie?
Wszystko nagle przygasło. Wszystko zakrzepło. A człowiek nie wie nawet, jakie nieszczęście go dotknęło, i nie płacze nad utraconą pełnią. Cieszy się z odzyskanej wolności, która jest wolnością nieistnienia.
Napisano 20 kwiecień 2010 - 17:46
Łowełem.
Żbik czy ryś?
Żbik czy ryś?
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
Napisano 20 kwiecień 2010 - 18:49
CD (do odwarzacza winyl na półke)
borowanie czy podatki?
borowanie czy podatki?
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
Napisano 20 kwiecień 2010 - 19:26
Kątomierz
Grzegżółka czy gżegżółka
Grzegżółka czy gżegżółka

Pomoc