W trosce o dobry humor / kawały, ciekawe zdjęcia i filmiki.
Napisano 21 styczeń 2011 - 20:45
Wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
Napisano 25 styczeń 2011 - 22:29
Napisano 26 styczeń 2011 - 20:23
#0 Bot Reklamowy
Napisano 26 styczeń 2011 - 21:22
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
Napisano 27 styczeń 2011 - 22:57
and you're holding on,
you'll see devils tearing your life away.
If you've made your peace,
then the devils are really angels,
freeing you from the Earth
Napisano 08 luty 2011 - 08:41
czynić dobrze innym służy sobie samemu
z niedostrzegania dobra w dobrym rodzi się smutek...
Napisano 08 luty 2011 - 09:42
- Proszę państwa, mój przedmiot nie jest taki łatwy jak się wydaje. Trzeba mieć dużo wyobraźni przestrzennej. Kobiety mogą mieć z tym problem. Kiedy powiedziałem żonie pracującej na ogródku, że jej grządka nie jest równoległa do ogrodzenia, to mi odpowiedziała "spie*dalaj".
Dr, wycierając o fartuch kuwetę spektroskopu:
- Kuweta z kwarcu kosztuje 10 zł i łatwo można ją uszkodzić. Ta jest z plastiku i kosztuje 2 gr, więc możemy sobie pozwolić na odrobinę ekstrawagancji.
Napisano 09 luty 2011 - 13:24
Użytkownik ZIELONOOKA dnia 08 luty 2011 - 08:41 napisał
Wielka szkoda, że nie mogę otworzyć linka
==========================================================================================
http://www.wgrane.pl...4932f5f4cb817fe
Napisano 10 luty 2011 - 17:01
Bez słowa wychodzi z domu na placyk przed blokiem.
Siada na ławce z ciężkimi myślami:
"Ależ ku-a z niej, przecież wysłałem jej sms-a, że wrócę wcześniej".
Posiedział, wypalił kilka papierosów, twarz mu trochę pojaśniała...
"z drugiej strony, może to jednak nie ku-a, może zwyczajnie sms-a nie dostała..."
Napisano 22 luty 2011 - 21:58
- Może drinka?
- Nie, dziękuję, za chwilę będę prowadził.
nie to na nic, ołowek nie przyszedl
Użytkownik ... edytował ten post 22 luty 2011 - 23:55
Napisano 09 marzec 2011 - 12:21
Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. 'Obiecuję ci kochanie, nie wrócę ani minuty później'- powiedziałam i wybyłam się. Ale impreza była cudowna!!! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie!!!!.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...!!!!!! Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!!!!!
Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak???? A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!!!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, podeptała kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka, i szybko zaczęła chrapać ;D
czemu łzy Ci z oczu ciekną?
toż Ty nie wiedziałaś,
że jesteś nieprawdą?"
Napisano 10 marzec 2011 - 22:24
Zaprowadziła go do sypialni. Spojrzała na niego i powiedziała:
- Janie, zdejmij moją suknię. Zrobił to powoli.
- Janie, zdejmij teraz moje pończochy i podwiązki. Zdjął jak mu kazano.
- Janie, a teraz mój stanik i majtki. Zdjął.
Napięcie wciąż rosło, gdy kobieta dodała:
- Janie, jeżeli jeszcze raz założysz moje ciuchy - wylatujesz z roboty ...
Napisano 10 marzec 2011 - 23:07
'and I still hold your hand
in mine when I'm asleep'
'I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown'
Napisano 10 marzec 2011 - 23:12
in mine when I'm asleep'
Napisano 14 marzec 2011 - 09:02
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
Napisano 15 marzec 2011 - 17:52
in mine when I'm asleep'

Pomoc