Użytkownik Zaklęta w marmur edytował ten post 16 grudzień 2010 - 14:42
Skecze, kabarety
Napisano 16 grudzień 2010 - 14:37
Zostawiam Wam linka do pośmiania, ale to tylko raczej tym, którzy znają Łowców i lubią, albo nie znają, ale chcą się uchichrać ; ) Bo jak ktoś nie trawi to niech się nie przymierza. Powiem tak: jeśli kiedyś przestanie mną to poniewierać, tzn.,że.... nie żyję
No a życie... jakie życie?
Poprzerywana linia na dłoniach.
Poprzerywana linia na dłoniach.
Napisano 17 grudzień 2010 - 20:08
Użytkownik Zaklęta w marmur dnia 16 grudzień 2010 - 14:37 napisał
Zostawiam Wam linka do pośmiania, ale to tylko raczej tym, którzy znają Łowców i lubią, albo nie znają, ale chcą się uchichrać ; ) Bo jak ktoś nie trawi to niech się nie przymierza. Powiem tak: jeśli kiedyś przestanie mną to poniewierać, tzn.,że.... nie żyję
http://www.youtube.c...h?v=lO2yMDTRA-U
http://www.youtube.c...h?v=lO2yMDTRA-U
Łooooowcyyyyyy ^^ ;D
Zaczął się mój żywot ze strachem...mieszkam z nim tu pod jednym dachem.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 19 luty 2011 - 15:56
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
"Jest wiele humorystycznych rzeczy na świecie, a wśród nich myśl białego człowieka, że jest mniej dziki niż inni dzicy ludzie. " - Mark Twain
"Z wszystkich rzeczy które straciłem w życiu najbardziej tęsknie za rozumem" - Mark Twain
Napisano 23 luty 2011 - 19:11
"Jakakolwiek rozmowa z kimś kto nigdy nie cierpiał jest tylko pustą paplaniną" - Emil Cioran
Napisano 26 luty 2011 - 20:33
instinct, patience & hope
'and I still hold your hand
in mine when I'm asleep'
'I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown'
'and I still hold your hand
in mine when I'm asleep'
'I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown'
Napisano 18 marzec 2011 - 23:54
prze agentka xD
Użytkownik hawwa edytował ten post 18 marzec 2011 - 23:55
..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi nadziejami, po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było †::..
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
Napisano 01 wrzesień 2011 - 06:21
Napisano 25 wrzesień 2011 - 20:27
...kiedy tonę nie wybrzydzam...
Gdy przytrafi Ci się miłość , to miej świadomość, że może to być jedno z najlepszych, a zarazem najgorszych, życiowych doświadczeń.
Gdy przytrafi Ci się miłość , to miej świadomość, że może to być jedno z najlepszych, a zarazem najgorszych, życiowych doświadczeń.

Pomoc