-
29 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- →
- Ostatnia »
poszukiwany/poszukiwana...
Napisano 31 styczeń 2010 - 15:52
dream napisał:
"Odinstalowala" sie z tego forum. Mam z nia kontakt na gg ... prawie codziennie chwile sobie gadamy.
dream napisał:
Pewnie stwierdzil, ze nie uda mu sie tu nikogo zwerbowac na prowadzone przez siebie szkolenia i sobie odpuscil, by osiagnac sukces w innym miejscu. :-x Jako ze jest zdrowy to chociaz tyle, ze nie musimy sie o niego martwic.
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
#0 Bot Reklamowy
Napisano 31 styczeń 2010 - 17:37
rozdział trzeba zamknąć
Warto ogrzać się, żeby nie zamarznąć
Napisano 31 styczeń 2010 - 18:41
Kto ma PayPala i chce pomoc? Link:
http://www.justgivin...Magdalena-Czaja
Wielkie DZIEKI!!
Napisano 31 styczeń 2010 - 19:38
justa55 napisał:
Zacznijmy od tego czy on kiedykolwiek był chory...osobiście wątpie...
Napisano 31 styczeń 2010 - 20:00
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Napisano 31 styczeń 2010 - 20:21
robbie napisał:
CHory to on może i jest/był ale nie koniecznie na depresje...
Napisano 31 styczeń 2010 - 20:26
justa55 napisał:
Chyba przede wszystkim chcial zwerbowac kogos na prowadzone przez siebie szkolenia.
toy. napisał:
Zeby dzialac kazdy musi miec jakis powod i jakos korzysc, jesli nie jestesmy tu, by sie wspierac, jesli nie szukamy kontaktu z ludzmi, to korzysc musi byc w innym miejscu, tylko pytanie w jakim? Czy ktos dzieki temu chce sie dowartosciowac, poczuc sie lepszym? Moze. Z pewnoscia jednak, jesli ktos uwaza, ze jest zdrowy i przychodzi tu by czerpac cos od osob z depresja, od osob ktore mocno przezywaja kryzys i narzekaja na swoje spaprane zycia, to ja osobiscie zaczynam zastanawiac sie nad tym, jak wielki problem musi miec ta osoba, ze laduje swoje baterie czyms takim. :/
Napisano 31 styczeń 2010 - 20:30
justa55 napisał:
pewnie cos robi
justa55 napisał:
przeczytalem wlasnie ..... a co slychac? to chyba nie watek do pisania co slychac
Pimpek napisał:
dobrze gadasz
Napisano 31 styczeń 2010 - 20:44
robbie napisał:
justa55 napisał:
pewnie cos robi
justa55 napisał:
przeczytalem wlasnie ..... a co slychac? to chyba nie watek do pisania co slychac
Pimpek napisał:
dobrze gadasz
No no... jeden z niewielu przypadków kiedy się zgadzamy ze sobą...hehe
Napisano 01 luty 2010 - 13:44
Wildhoney napisał:
Fantasmagoria
Ciepła Dziewczynka
Fuucktycznie
Preston
S.I anka mi brakuje na forum
a sniło mi sie ze fanta. mi smsa napisała. więc chyba ba sie dobrze
Napisano 05 luty 2010 - 16:09
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 05 luty 2010 - 18:57
Użytkownik wiktoria dnia 05 luty 2010 - 16:09 napisał
Postanowila opuscic forum, cos ostatnio na ten temat pisala ...
Napisano 06 luty 2010 - 12:43
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Udostępnij ten temat:
-
29 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- →
- Ostatnia »