gdzie jest TOY???
-
28 stron
- « Pierwsza
- ←
- 26
- 27
- 28
poszukiwany/poszukiwana...
Napisano 23 styczeń 2012 - 09:24
Użytkownik XAW dnia 05 styczeń 2012 - 23:24 napisał
Wie ktos moze jaka sytuacja z Jasu jest? Dlugo Go juz nie widzialem..
3000. post...dedykowany Jemu.
3000. post...dedykowany Jemu.
z tego co czasami wyczytuje na Facebook'u to nie jest z nim źle...
..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi nadziejami, po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było †::..
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
Napisano 23 styczeń 2012 - 09:47
O masz go na FB? Super, dobrze wiedziec, ze zyje i ze ma sie dobrze (a przynajmniej w miare). Dzieki
#0 Bot Reklamowy
Napisano 24 styczeń 2012 - 10:51
Tak mam go na FB pochodzimy z tego samego miasta i znamy się realnie
..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi nadziejami, po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było †::..
Napisano 07 luty 2012 - 23:11
XAW pilnie go poszukuje... jak ktos ma jakiś namiar lub wiadomości niech da znać...
bo zdechnę z niepokoju
bo zdechnę z niepokoju
zmiana gg:35735471
Napisano 08 luty 2012 - 00:16
Tak, przylaczam sie i ja.
XAW gdzie jestes??????????????? Smutno bez Ciebie
XAW gdzie jestes??????????????? Smutno bez Ciebie
...mimo iż się nie kręcę, wszystko wiruje...
#0 Bot Reklamowy
Napisano wczoraj, 11:35
Przepraszam Was, jestem juz..dzieki za troske. .Nie barDzo jestem w stanie rozmawiac dlatego nie odzywalem sie zbytnio
Udostępnij ten temat:
-
28 stron
- « Pierwsza
- ←
- 26
- 27
- 28

Pomoc