-
8 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Asentra
Napisano 15 październik 2009 - 12:48
Czuję się jak na wejściu w LSD. Dziwny, trudny do opisania stan, mało przyjemny. Poza tym mam okropne bóle głowy, irytująco suche usta, epizodycznie nudności, budzę się i nie mogę spać w nocy (do tej pory zasypiałem i nigdy się nie budziłem ot tak), czasem mam zawroty głowy.
Jak długo to będzie trwać? Jeśli to ma się długo utrzymywać, to ja dziękuję za takie leczenie. Wolę powrót do doła.
Napisano 15 październik 2009 - 13:21
Kochamy ludzi za dobro, któreśmy im dali, a nienawidzimy za to zło, któreśmy im wyrządzili.
Lew Tołstoj
Napisano 15 październik 2009 - 14:54
Napisano 15 październik 2009 - 15:19
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
Napisano 15 październik 2009 - 16:12
Napisano 16 październik 2009 - 01:10
Napisano 16 październik 2009 - 07:40
Napisano 16 październik 2009 - 13:16
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 16 październik 2009 - 21:39
Napisano 17 październik 2009 - 01:16
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Napisano 17 październik 2009 - 09:47
łykam juz ponad rok i to gruuubo ponad
jest nieźle, ale mogłoby być lepiej
zauważyłam że zmieszanie z tabsami antykoncepcyjnymi nasiliło depresję, odstawiłam więc i jest lepiej
To tak ku przestrodze
"Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się nie starzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie." Dzień Świra
Napisano 17 październik 2009 - 11:49
Napisano 17 październik 2009 - 13:47
Napisano 17 październik 2009 - 14:28
mth napisał:
Proponuje bys zadzwonił(a) do lekarza i mu o tym powiedział(a) ja tak zrobiłam i kazała odstawic jesli zle sie na nim czułam,wydaje mi sie ze po tym leku dotałam zaburzen depresyjnych bo predzej nie miałam.
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 17 październik 2009 - 14:30
Ja sam czuję już teraz drobną poprawę. Nastrój jak miałem kiepski tak mam, ale znacznie więcej we mnie motywacji. Przyjrzyj się sobie, może również zauważysz już pierwsze efekty.
Napisano 17 październik 2009 - 14:33
wiktoria napisał:
Już powoli mi się poprawia, myślę do przyszłych zajęć będę już się trzymać kupy
Napisano 17 październik 2009 - 14:35
Napisano 17 październik 2009 - 14:41
mth napisał:
wiktoria napisał:
Już powoli mi się poprawia, myślę do przyszłych zajęć będę już się trzymać kupy
Napisano 17 październik 2009 - 15:31
Napisano 18 październik 2009 - 18:56
Udostępnij ten temat:
-
8 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc