-
91 stron
- « Pierwsza
- ←
- 89
- 90
- 91
Kiedy powiem sobie dość...
Napisano 08 listopad 2010 - 17:38
Ja przeciążałem nogi przez lata, bieganie, wysiłek, chodzenie po 10 i więcej km dziennie, 12 h pracy stojącej. Do tego dołóżmy STRES i depresję, oraz samotność, i wszystko się podwaja. Tzn. jeden zachoruje na .... w wieku 55 lat, a ten żyjący w stresie 20 lat wcześniej.
Ja sobie postanowiłem, że na razie się nie wieszam ani nie truję. Jednak są pewne schorzenia które będę musiał zakończyć rozwiązaniem radykalnym. Są to: oślepnięcie, rak, amputacje, niedołężność (czyli np. zniszczone kolano że nie będę mógł biegać czy tańczyć), stwardnienie rozsiane, alzheimer, nerki (konieczność dializ), cukrzyca, inne choróbska wymagające opieki osób trzecich.
Napisano 08 listopad 2010 - 17:55
Użytkownik game_over dnia 08 listopad 2010 - 17:38 napisał
Ja przeciążałem nogi przez lata, bieganie, wysiłek, chodzenie po 10 i więcej km dziennie, 12 h pracy stojącej. Do tego dołóżmy STRES i depresję, oraz samotność, i wszystko się podwaja. Tzn. jeden zachoruje na .... w wieku 55 lat, a ten żyjący w stresie 20 lat wcześniej.
Ja sobie postanowiłem, że na razie się nie wieszam ani nie truję. Jednak są pewne schorzenia które będę musiał zakończyć rozwiązaniem radykalnym. Są to: oślepnięcie, rak, amputacje, niedołężność (czyli np. zniszczone kolano że nie będę mógł biegać czy tańczyć), stwardnienie rozsiane, alzheimer, nerki (konieczność dializ), cukrzyca, inne choróbska wymagające opieki osób trzecich.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta
http://zrozpaczona.flog.pl/
Napisano 08 listopad 2010 - 18:44
Użytkownik Ancik dnia 08 listopad 2010 - 15:27 napisał
eeeeno, ludzie różne są, to wiadomo
tu też - to w końcu net
jak się ktoś odważył podnieść rękę na Ciebie, to wystrzel go w niebyt (= wyniośle zignoruj, pęknij jak Puchatek balony, olej)
Cytat
B Z D U R A
i nie kłóć się ze mną, bo i tak wiem lepiej
jestem starsza
a w kwestii kolana to ja już nagadałam się tyle, że powinno Ci zbrzydnąć
Użytkownik molenka edytował ten post 08 listopad 2010 - 18:45
#0 Bot Reklamowy
Napisano 08 listopad 2010 - 18:50
Użytkownik Wildhoney dnia 08 listopad 2010 - 18:07 napisał
będziesz konkretnie wiedziała, co się dzieje, więc odejdzie wyolbrzymiony strach i domysły, co to może być,
może uda się w miarę szybko zaleczyć? biedactwo
ja ci dam "nie mam zdolności"! a psy się sobą same zajmują, biorą sobie żarcie z lodówki i odgrzewają w mikrofali,
zakładają adidasy i wychodzą same na spacer. my też sami ze sobą gadamy, to wcale nie Twoje posty nas podnoszą na duchu
...masz zdolności i nie sprzeczać mi się się tu
Och to nie domysły. Ja mam konkretne podejrzenia. Nie mam kiedy iść, a i tak w tym roku już się nie dostanę do specjalisty.
Co do psów... to jak byś zgadła... tak właśnie robią.
Użytkownik molenka dnia 08 listopad 2010 - 18:44 napisał
B Z D U R A
i nie kłóć się ze mną, bo i tak wiem lepiej
jestem starsza
Nie lubię koloru czerwonego. I poza tym nie krzycz na mnie. A wiek nie gra tutaj roli Babciu :*
Użytkownik molenka dnia 08 listopad 2010 - 18:44 napisał
Moją kwestię w tym temacie też znasz
Napisano 08 listopad 2010 - 18:59
Użytkownik Ancik dnia 08 listopad 2010 - 17:37 napisał
Dlatego wlasnie napisalem zebys z nim porozmawiala i zapytala go co takiego chce Ci powiedziec, bo ilez mozna tak nawalac zeby nas wlasciciel wreszcie uslyszal ...
mamy tylko jedno ciało, które wymaga od nas, abyśmy go nie oszukiwali alice miller
...........................................................................................................
Baza adresów Ośrodków Interwencji Kryzysowej
Napisano 08 listopad 2010 - 20:23
Użytkownik tadam dnia 08 listopad 2010 - 18:59 napisał
Obawiam się, że część łękotki, która została mi w kolanie po usunięciu naderwanej części, teraz się naderwała. Ot co. Nie mogę sobie teraz pozwolić na operację i unieruchomienie. Nie teraz kiedy zaczęłam pracę. I owszem by jakoś przeszło to, że mam kilka dni na powrót do zdrowia, ale nie chcę teraz.
Napisano 10 listopad 2010 - 14:44
Poza tym dla kilku osób na pewno jest nie wygodne takie skakanie po dwóch wątkach. Choć mam sentyment do tego wątku, to drugi powstał by się bardziej otworzyć. I ten nie ma sensu ciągnąć, tylko dla samego jego istnienia.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 10 listopad 2010 - 21:26
:*******
"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."
"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
Udostępnij ten temat:
-
91 stron
- « Pierwsza
- ←
- 89
- 90
- 91

Pomoc

Temat jest zamknięty