W każdym razie ciężko z tym żyć.
Natręctwa
Napisano 01 lipiec 2009 - 12:30
W każdym razie ciężko z tym żyć.
Napisano 01 lipiec 2009 - 20:36
Ale czuje sie tak jak bym nieustanie o czyms myślał: niby nic nie przychodzi mi do głowy ale mam wrażenie że też za dużo myśle o sobie-w tym sensie że jest ze mną kiepsko... w jednej ksiązeczce o depresji wyczytałem takie porównanie: właściwie moge sie pod nie podciągnać: jestem jak człowiek, który wypłynął na środek jeziora i trzyma kamien w rękach-w końcu zaczyna tonąć-mowi do siebie: tonę! i to zaczyna przerażąć go! zaczyna schodzić pod wode: myśli: schodze coraz głebiej...
Czy najważniejsze jest to że toniesz!? Nie! Puść kamien, który ściąga cie na dno!
The dreams in which I’m dying are the best I’ve ever had
Napisano 01 lipiec 2009 - 21:59
#0 Bot Reklamowy
Napisano 02 lipiec 2009 - 09:36
Ale takie mylenie nie przynosi ulgi.... A co by mnie czekało po drugiej stronie za ten czyn... nie wiem.... Ale z drugiej strony ktoś kto popełnia samobójstwo chyba o tym nie myśli. Ale to nie rozwiązuje żadnych problemów-poprostu po tym "czynie" już sie człowiek nie ma możliwości poczuć lepiej...- normalnie
Napisano 02 lipiec 2009 - 09:40
tuniek773 napisał:
Ja natręctwa "obserwuje" od prawie 10 lat.... Dziwne że nic z tym nie zrobiłem do tej pory. Bo te natręctwa pewnie maja jakieś swoje źródło...
I czuje że zjechałem na boczne tory życia.... Inni jadą głównym torem, pełną prędkościa a ja powoli tocze sie do miejsca gdzie tory sie kończą.... Czy znajde, chyba czy bede chciał go szukać... -"rozjazd" który skieruje mnie z powrotem na głowny tor...?
Napisano 05 lipiec 2009 - 15:18
tuniek773 napisał:
grubo na maxa
Napisano 05 lipiec 2009 - 15:49
hm, z najgłupszych mysli jakie mi czasem przychodza do głowy w czasie jazdy autem jest ta, ze znowu nie wiem gdzie zapodziałam kluczyki do auta, no bo niby jestem trochę bałaganiarzem:-), podczas gdy one sa w ... stacyjce;-))
no i co? a na dodatek nie jestem blondynką
Napisano 05 lipiec 2009 - 15:53
nana napisał:
hm, z najgłupszych mysli jakie mi czasem przychodza do głowy w czasie jazdy autem jest ta, ze znowu nie wiem gdzie zapodziałam kluczyki do auta, no bo niby jestem trochę bałaganiarzem:-), podczas gdy one sa w ... stacyjce;-))
no i co? a na dodatek nie jestem blondynką
calkiem gruubo na maxa. pyknalbym
Napisano 05 lipiec 2009 - 16:30
ahhrrr hot.
Napisano 05 lipiec 2009 - 16:52
Napisano 05 lipiec 2009 - 16:55
Napisano 05 lipiec 2009 - 23:13
Napisano 08 lipiec 2009 - 17:33
kiedy idę spać muszę szczelnie owinąć się kołdrą z każdej strony, żeby przypadkiem jakiś robak (pająk!) mi nie wszedł podczas spania.
jeżeli uderzę ręką o prawe udo, muszę to samo zrobić z lewą ręką i lewym udem, żeby czuć "wyrównanie". nie wiem, czy to zrozumiale napisałam.
podczas oglądania telewizji żaden przedmiot nie może blisko stać, bo mam wrażenie, że zasłania mi cały telewizor.
kiedy płaczę, to wolę jak łzy spływają po obu policzkach, a nie po jednym, bo czuję się jakoś... głupio?
kładac sie spac zaczynam myslec o pająkach, ktorych nienawidze, boje sie, brzydze. wyobrazam sobie ze idzie, wspina sie po moim lozku. i nie chce o tym myslec! zaczynam wspominac dobre, mile chwile, ale mimo tego w "drugim planie" wciaz pojawiaja sie obrzydliwe mysli o tych pajakach...
Napisano 18 wrzesień 2009 - 03:03
Napisano 18 wrzesień 2009 - 06:24
#0 Bot Reklamowy
Napisano 18 wrzesień 2009 - 06:33
WOLGgang napisał:
wolfgang pewnie porawiasz sobie portki na tyłku bo ci spadają. zaciśnij pasek.

Pomoc