Opinie na temat psychiartów z Olsztyna i okolic.
Strona 1 z 1
Psychiatra Olsztyn
#2 Gość_minutka_*
Napisano 22 marzec 2011 - 12:35
Ja też szukam poradni zdrowia psychicznego w Olsztynie, kogoś godnego polecenia, na NFZ..
może ktoś coś wie na ten temat..?
Potrzebuję pilnie psychoterapii...
help :,(
może ktoś coś wie na ten temat..?
Potrzebuję pilnie psychoterapii...
help :,(
#3 Gość_yasriria_*
Napisano 22 marzec 2011 - 21:27
Zdarzyło mi się być u psychiatry w Olsztynie...
Poradnia zdrowia psychicznego Akson. Jest tam też oddział dzienny.
Za krótko tam byłam, żeby ocenić, ale odniosłam całkiem pozytywne wrażenie.
Byłam wtedy u dr Radel Mossakowskiej- co prawda prywatnie, ale akson działa na NFZ więc ona też z pewnością na NFZ przyjmuje.
Poradnia zdrowia psychicznego Akson. Jest tam też oddział dzienny.
Za krótko tam byłam, żeby ocenić, ale odniosłam całkiem pozytywne wrażenie.
Byłam wtedy u dr Radel Mossakowskiej- co prawda prywatnie, ale akson działa na NFZ więc ona też z pewnością na NFZ przyjmuje.
#0 Bot Reklamowy
#4 Gość_minutka_*
Napisano 23 marzec 2011 - 11:35
yasriria ,
dziękuję za odpowiedź..
tak, patrzyłam już na to w necie..
babeczka się nieźle reklamuje.. faktycznie jest taka dobra?
nie jest za bardzo wyniosła, czy coś?
bo na zdjęciu " budzi respekt", więc boję się, że nie otworzę się przed nią :/
może nawet w piątek przejadę się na dajtki i zapytam.. ale prosiłabym jeszcze o informację, czy ta pani dr Ci pomogła i ogólnie jak się z nią dogadywałaś..
#5 Gość_yasriria_*
Napisano 23 marzec 2011 - 11:59
Nie jest wyniosła, dla mnie sprawiała wrażenie raczej takiej "ludzkiej" 
Byłam u niej dosłownie 3 czy 4 razy i to w bardzo krótkim czasie. Byłam też na jednej terapii grupowej z jej udziałem. Wydaje mi się, że mogłaby mi pomóc, a ludzie z oddziału dziennego wypowiadali się o niej i o Aksonie bardzo dobrze, mówili, że to naprawdę pomaga. To są jednak tylko moje wrażenia i tak jak mówiłam wcześniej- myślę, że byłam tam za krótko żeby oceniać, czy mi pomogła. Nie jestem z Olsztyna, po prostu zdarzyło mi się trafić do pani Mossakowskiej w wakacje, przez moich znajomych lekarzy.
Ogólnie odniosłam wrażenie, że naprawdę stara się pomóc, wizyta trwa "w zależności od potrzeby pacjenta" i nie jest ciężko się przed nią otworzyć. Przynajmniej mi nie było zbyt ciężko.
Byłam u niej dosłownie 3 czy 4 razy i to w bardzo krótkim czasie. Byłam też na jednej terapii grupowej z jej udziałem. Wydaje mi się, że mogłaby mi pomóc, a ludzie z oddziału dziennego wypowiadali się o niej i o Aksonie bardzo dobrze, mówili, że to naprawdę pomaga. To są jednak tylko moje wrażenia i tak jak mówiłam wcześniej- myślę, że byłam tam za krótko żeby oceniać, czy mi pomogła. Nie jestem z Olsztyna, po prostu zdarzyło mi się trafić do pani Mossakowskiej w wakacje, przez moich znajomych lekarzy.
Ogólnie odniosłam wrażenie, że naprawdę stara się pomóc, wizyta trwa "w zależności od potrzeby pacjenta" i nie jest ciężko się przed nią otworzyć. Przynajmniej mi nie było zbyt ciężko.
Napisano 02 wrzesień 2011 - 07:59
bardzo proszę o wiecej opinii o psychiatrach w olstynie, szukam caly czas jakiegos...
#0 Bot Reklamowy
Napisano 16 marzec 2012 - 19:23
polecam doktora dumarę a z psychologów Pana Dolińskiego- konkretni ludzie, nie rozczulają się i nie ziewają jak się z nimi rozmawia, tylko stawiają na nogi. Obaj potrafią zadać jedno proste pytanie i człowiek patrzy na siebie z innej perspektywy, jak na kogoś kogo dopiero poznaje.
tempus fugit - jak jasna cholera
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc