Skojarzenia
Napisano 23 czerwiec 2009 - 11:37
Napisano 23 czerwiec 2009 - 11:38
Nagniesz ją za mocno - pęknie.
A niewprawną puścisz dłonią -
W pysk odbije stali siła" (Kaczmarski)
#0 Bot Reklamowy
Napisano 23 czerwiec 2009 - 12:56
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 23 czerwiec 2009 - 12:59
Napisano 23 czerwiec 2009 - 13:11
Napisano 23 czerwiec 2009 - 13:19
Napisano 23 czerwiec 2009 - 13:54
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 23 czerwiec 2009 - 15:51
Napisano 23 czerwiec 2009 - 16:03
Napisano 23 czerwiec 2009 - 20:57
"I say again that we have much to hope from the flowers"
Sherlock Holmes
Napisano 23 czerwiec 2009 - 21:25
"I say again that we have much to hope from the flowers"
Sherlock Holmes

Pomoc