-
7 stron
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
co oznaczaja wasze nicki?
Napisano 08 styczeń 2012 - 14:26
Miss nobody czyli panna nikt. Jak się czyje tak się nazywam.
"Jak gdybym patrzyła na świat przez dziurkę od klucza w drzwiach, których nie mogę otworzyć."
Napisano 08 styczeń 2012 - 15:38
w dziecinstwie bardzo lubilam bajke o takich 12 dziewczynkach, ktore mieszkaly w pazyzu i wychowywala je panna clavele 
zawsze chcialam byc jak ta mala ruda - taka zaradna, odwazna i wesola, ale madeline i madlen byly luz zajete
zawsze chcialam byc jak ta mala ruda - taka zaradna, odwazna i wesola, ale madeline i madlen byly luz zajete
znowu przyszło mi płakać,
za to, że chciałam się śmiać,
tysiąc razy oddawać,
to, co trafiło się raz...
za to, że chciałam się śmiać,
tysiąc razy oddawać,
to, co trafiło się raz...
#0 Bot Reklamowy
Napisano 21 styczeń 2012 - 20:23
Raz lepiej, raz gorzej, czyli trwająca wiele lat cykliczna historia przeplatania się dobrego nastroju z tragicznym, tragikomedia.
Napisano 23 styczeń 2012 - 14:40
Mój - Nic. Bo ja jestem nic i myślę nic i pragnę nic i jem nic i oddycham niczym i tyle też zwykle mam do powiedzenia. Jest nawet o tym piosenka Nowaka: "Wszystkiego jest mało, niczego jest w bród..."
"Bądźcie posłuszni wieprzom, które istnieją, ja pozostanę wierny moim nieistniejącym bogom. Pozostajemy ludźmi niepojednania"
R. Char
R. Char
Napisano 28 styczeń 2012 - 21:31
Lubię zielony
,,Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę? [...] Jeśli jestem tym, kim jestem, nie zaś tym, co posiadam, nikt nie może mnie pozbawić pewności ani zagrozić mojemu bezpieczeństwu i poczuciu tożsamości" - Erich Fromm.
Napisano 29 styczeń 2012 - 13:13
Agafia z filmu ,,Jak się pozbyć celulitu'' .Ten nick jest chyba tak samo beznadziejny jak się czuję.
Użytkownik agafia edytował ten post 29 styczeń 2012 - 13:14
Napisano 30 styczeń 2012 - 17:05
Mnie się Agafia podoba. Mój nick to nazwa pewnej odmiany miłorzębu. Swego czasu zażywałam przeróżne preparaty mające mi dodać energii, wszystkie zawierały wyciągi z miłorzębu japońskiego. Zaczęłam szukać informacji o tej roślinie, okazało się, że niektóre odmiany (niestety, nie te których wyciąg z korzenia działa wzmacniająco) można sobie zasadzić w ogródku. Mariken to taka karłowata "nieenergetyczna" odmiana miłorzębu.
Napisano 05 luty 2012 - 00:26
pawik ==> mala rzygowinka...
czesto mi sie chce, na to czy na tamto, rzygnac/zwymiotnac/owac/puscic baka (ale bak to juz inna historia)....ino dobre wychowanie jeszcze ciagle mi na to nie pozwala
czesto mi sie chce, na to czy na tamto, rzygnac/zwymiotnac/owac/puscic baka (ale bak to juz inna historia)....ino dobre wychowanie jeszcze ciagle mi na to nie pozwala
#0 Bot Reklamowy
Napisano 10 marzec 2012 - 22:59
critical - krytyczny bo jestem krytycznie nastawiony do życia, świata…
Udostępnij ten temat:
-
7 stron
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7

Pomoc