Mam dwa pytania.
1) Czy może ktoś polecić psychoterapię we Wrocławiu? Może ma ktoś dobre doświadczenia z jakimś psychoterapeutą, bo gabinetów jest multum, ale wolałbym mieć czyjąś rekomendację.
2) Czy istnieje coś takiego jak bezpłatna psychoterapia, czy też psychoterapia jest nadal traktowana w Polsce podobnie jak zachcianka francuskiego pieska i nie podlega refundacji? A jeśli jest, to jak odległe są terminy?
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Psychoterapia we Wrocławiu
Napisano 17 marzec 2009 - 13:57
O psychoterapie zapytaj np. Karmage, on jest z Wroclawia. A co do bezplatnej psychoterapii to istanieje cos takiego - w moim miescie (to byl osrodek przy szpitalu psychiatrycznym) to byla godzina tygodniowo, na pierwsza wizyte czekalam 2 tygodnie.
Myślisz sobie, że gorzej już być nie może? To super! Teraz będzie tylko lepiej :)
gg 10363418
gg 10363418
Napisano 29 wrzesień 2011 - 12:51
ja chodzę prywatnie bo na fundusz można, ale nie łatwo jest się dostać i terminy są odległe. Polecam Piotrka Korembe tel. 790400640, jak dla mnie bardzo dobry psychoterapeuta we Wrocławiu, widać że wie co robi. Od drugiej sesji dużo się u mnie zmienia w bardzo dobrym kierunku. Ponoć też Jacek Rydlewski, nr na pewno znajdziesz w necie - koleżanka chodziła i była zadowolona.
#0 Bot Reklamowy
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc