Depresja.ws - Forum: Nie widzę sensu życia!!! - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Nie widzę sensu życia!!! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   sam 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 14

Napisano 03 marzec 2009 - 12:23

Nawet nie wiem od czego zacząć?!moje zachowanie jest krytyczne wyżywam się na wszystkich dookoła a w gruncie rzeczy to jestem słaba i beznadziejna.Nie radzę sobie z podstawowymi rzeczami,nic mnie nie cieszy!Mam dosyć wysłuchiwania zrób coś ze swoim życiem idz do pracy to wszystko Ci przejdzie!a ja się boję ludzi,otoczenia!nie umiem zrobić kroku do przodu żyje w jakiejś matni!!!To co najgorsze to to że nie nikt mi nie umie pomóc,no bo jak już się komuś wygadam to jest lepiej może dwa dni to wszystko i znowu to wraca!A ktoś kto tego nie przeżył wydaje mu się że to po prostu chwilowe i potem przechodzi ale wcale tak nie jest!nie chce mi się dbać o samą siebie,nie muszę nigdzie wychodzić-bo i po co???Biorę ciągle jakieś leki bo nie śpię po nocach i już się uzależniłam-zle ja je pochłaniam!!!a potem nie mogę się skoncentrować i w środku wypowiedzi urywa mi się wątek i nie wiem zupełnie o czym mówiłam przed sekundą.Jak w takim razie mam iść podjąć jakąś pracę nawet nie mam zbytnio ani doświadczeń ani kwalifikacji bo moją edukację skończyłam na zdaniu matury,bo studia rzuciłam na trzecim roku no bo mąż ,dziecko, dom.Poświęciłam życie rodzinie dzisiaj nie mam nic,jestem po rozwodzie ,tylko cieszę się że mam zdrowe dzieci bo tylko to mi zostało bo mój mąż tak nas urządził że zostaliśmy bez niczego a mieliśmy piękny dom,samochód i majątek od rodziców a teraz znowu jestem na łasce rodziny.Ale to tylko część moich zmartwień i problemów.Co ja mam robić gdzie szukać pomocy???
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   bodydance 

• Bywalec
  • PipPipPip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 950

Napisano 03 marzec 2009 - 17:39

Sam, u psychologa. Sa nawet darmowe terapie (na fundusz zdrowia), tylko trzeba poszukac
Myślisz sobie, że gorzej już być nie może? To super! Teraz będzie tylko lepiej :)

gg 10363418
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1