mało na naszym rynku informacji o tym leku bo i mało stosowany jest,taka w sumie prawda,ale zdecydowałem sie napisać kilka słów dla tych którzy kiedyś może bedą szukac a i sobie zajęcie znajde na chwile.sam sie dobrze na szukałem i w sumie znalazłem ulotke producenta.na początek tyle ze w aptece nie do kupienia od ręki zwiedziłem chyba z dziesieć i w koncu na zamówienie sie znalazł.do dzis nie wiem czy refundowany czy nie.lekarz swoje apteka swoje. na dzis dzień około 35-40 zł opakowanie 20 tabletek w zalecanej dawce na 10 dni.na temat tego co w ulotce zawarto nie będe sie rozpisywał, jest to lek z grupy leków pobudzajacych a wiec w kilku słowach żeby nam sie chciało z łózka wstac,a w praktyce i moim przypadku żeby w ogóle nie spać.jednoczenie przyjmuje tabletki nasenne wypisane przez tego samego lekarze które wg ulotek sie na wzajem znoszą,ale nie o tym mowa w sumie.z góry napisze ze zamienników nie ma.to co w nim najgorsze cholernie sie stałem nadpobudliwy,jedna bzdura jeszcze nie ale juz trzy na raz są mnie w stanie wyprowadzić z równowagi tak wiec cholerykom nie polecam.lekarz wie ale tak ma być...powinno przejsc.jak bedzie moze uzupełnie
Strona 1 z 1
edronax dla zainteresowanych
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc