Witam. Chciałabym zapytać, czy ktoś jeszcze czuje się tak podle jak ja? Ciągle obwiniam się, że nie potrafię sobie poradzić z prostymi sprawami takimi jak opanowanie płaczu w różnych sytuacjach, smutek, przygnębienie i bezradność. Kurcze strasznie mnie to denerwuje, nie znoszę za to samej siebie!
Strona 1 z 1
czy to depresja?
Napisano 01 marzec 2009 - 20:06
Czy ja mogę coś z tym zrobić, czy poradzę sobie sama? Nie wyobrażam sobie,że ktoś postronny oprócz mnie samej mógłby mi pomóc.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 01 marzec 2009 - 21:21
moze Ci pomoc psycholog, ale to Ty sama musisz zmienic swoj sposob myslenia, by bylo Ci lepiej
Myślisz sobie, że gorzej już być nie może? To super! Teraz będzie tylko lepiej :)
gg 10363418
gg 10363418
#0 Bot Reklamowy
Napisano 01 marzec 2009 - 21:25
Sluchaj, psychologa / lekarza traktuj jak katolik traktuje ksiedza w konfesjonale 
Moja pani doktor (bylem u niej juz z 40 razy) nigdy mnie nie poznaje gdy znow przychodze.
O to sie nie martw, martw sie o swoje zdrowie - ci ludzie chca ci pomoc - nawet jezeli robia to dla kasy.
Moja pani doktor (bylem u niej juz z 40 razy) nigdy mnie nie poznaje gdy znow przychodze.
O to sie nie martw, martw sie o swoje zdrowie - ci ludzie chca ci pomoc - nawet jezeli robia to dla kasy.
"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość" : 1 Kor 13:13
Gdy podążają za tobą ludzie, zapytaj sam siebie gdzie popełniłeś błąd.
Gdy podążają za tobą ludzie, zapytaj sam siebie gdzie popełniłeś błąd.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc