i jak z tym walczyć. Jak żyć. Bo tak naprawdę to się nie da. Udaje mi się zrobić jedną rzecz....Jak kilka to już sukces, ale potem padam na pysk. Wszystko wymaga ogromnego wysiłku i nie ma sensu. Nie mam przyjaciół, znajomych. Poplątane stosunki rodzinne. Zero wsparcia.
Strona 1 z 1
Skąd to się bierze
Napisano 26 luty 2009 - 11:11
da się, bo wciąż żyjemy. a czasem jedna rzecz to sukces, a kilka to cud.
jak walczyć? psychoterapia i farmakologia.
wsparcie możesz znaleźć w nas, tu na forum.. są osoby cierpiące i rozumiejące jak i jest pare forumowych promyczków, które przeważnie tryskają humorem, zarażając pozostałych (np. bodydance, jane doe)
tak więc witaj.
jak walczyć? psychoterapia i farmakologia.
wsparcie możesz znaleźć w nas, tu na forum.. są osoby cierpiące i rozumiejące jak i jest pare forumowych promyczków, które przeważnie tryskają humorem, zarażając pozostałych (np. bodydance, jane doe)
#0 Bot Reklamowy
Napisano 26 luty 2009 - 14:07
Mam za sobą wizytę u psychologa i psychiatry. Wczoraj pierwszy raz łyknęłam Alventę. Dziwnie się czułam. Dziś wzięłam pół dawki. Czułam się w nocy zakręcona. Spokojna.Spać nie mogłam. Wiecie może ile czasu trwa leczenie. Moja koleżanka ma 4 lata za sobą i dopiero powolutku wychodzi na prostą. Jakaś masakra. Kocham katar i anginę. Tak krótko trwają.
Napisano 26 luty 2009 - 14:11
witaj a ja chce isc do psychloga mam namiary ale musze znalezc czas
#7 Gość_Jane Doe_*
Napisano 26 luty 2009 - 14:21
lkt33 napisał:
Jestem zaskoczona, ale miło.
Dlaczego zaskoczona?
Ze wszystkim można sobie poradzić,tylko niektóre rzeczy rzeczywiście wymagają czasu.Najważniejsze (i najtrudniejsze ) to się nie poddawać.
Napisano 26 luty 2009 - 18:33
lkt33 napisał:
i jak z tym walczyć. Jak żyć. Bo tak naprawdę to się nie da. Udaje mi się zrobić jedną rzecz....Jak kilka to już sukces, ale potem padam na pysk. Wszystko wymaga ogromnego wysiłku i nie ma sensu. Nie mam przyjaciół, znajomych. Poplątane stosunki rodzinne. Zero wsparcia.
skąd ja to znam, sądzę jednak że jak przyszła to i pójdzie, trzymam kciuki i pozdrawiam
#0 Bot Reklamowy
Napisano 26 luty 2009 - 18:36
witaj lkt33, wierzę, że dasz radę
'Ani nam witać się ani żegnać żyjemy na archipelagach
A ta woda te słowa cóż mogą cóż mogą książę'
A ta woda te słowa cóż mogą cóż mogą książę'
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc