Hello ; )
mam na imie Sylwia i od 3 lat ciepie na depresje.
Dopiero w tym roku zaczełam sie leczyc.
Biore tabletki i zostałam skierowana na indywidualna terapie z psychologiem po czym usłyszalam od pani dr, ze jestem "nudna jak flaki z olejem"
nie wiem czy takimi haslami wylecze sie z depresi wiec postanowialam do Was doączyc.
Wiec witam ; )
Strona 1 z 1
Hello
Napisano 24 luty 2009 - 23:07
Witam Cię zatem bardzo serdecznie
Nie szczycę się mądrością, Panie
Nie szczycę się z dostatku swych sił.
Nie jestem dumna z tego co posiadam...
www.fobicy.pl wpadajcie ;)
Nie szczycę się z dostatku swych sił.
Nie jestem dumna z tego co posiadam...
www.fobicy.pl wpadajcie ;)
Napisano 24 luty 2009 - 23:14
Hey ^^
Łzy nie są odznaką słabości lecz dowodem na to że nasze serce nie wyschło!
#0 Bot Reklamowy
Napisano 24 luty 2009 - 23:24
Witam cie Syla,co to za lekarz ze tak cie potraktowal?jakis szarpidrut-napewno musisz go zmienic-topodstawa.Takimi textami napewno sie nie wyleczysz,Pozdrawiam cie
JESTEM ~~ Jaka jestem....SZANUJĘ-Tych którzy szanują mnie i szanują siebie...POTRAFIĘ-Wybaczyć...
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
#0 Bot Reklamowy
Napisano 24 luty 2009 - 23:52
oj... czas na zmiane lekarza/psychologa (nie wiem, ktory to powiedzial). Szkoda czasu i nerwow
Myślisz sobie, że gorzej już być nie może? To super! Teraz będzie tylko lepiej :)
gg 10363418
gg 10363418
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc