i choć codziennie dołącza do nas tylu nowych użytkowników to ja wiem,że to tylko garstka spośród tych którzy nas obserwują
Jeżeli czujecie się samotni i nierozumiani przez świat to wiedzcie,że tutaj nikt nie pozwoli na to,aby ktokolwiek czuł się samotny. A jeżeli chodzi o zrozumienie...chyba nikt nie będzie wstanie tak jak my zrozumieć tego co chcecie z siebie wyrzucić. Dlaczego? Dlatego,że większość z nas zna tą wszechogarniająca niemoc,bezradność i bezsilność z autopsji:(
Jesteśmy tu po to,aby sobie wzajemnie pomagać,aby się wspierać,razem cieszyć się choćby z najmniejszego sukcesu.
Jesteśmy tu dlatego,że podświadomie wierzymy,że nadejdzie taki dzień,kiedy będziemy daleko od tego co nas dręczyło,kiedy będziemy zdrowi.
Zróbcie chociaż ten pierwszy krok i zarejestrujcie się
Warto spróbować.
Tutaj nikt was nie wyśmieje.
Ja np jestem zmuszona iść do szpitala psychiatrycznego...
gdybym powiedziała to wprost wśród ludzi mnie otaczających uznano by mnie za totalną wariatkę,dzieciom z sąsiedztwa nie pozwolono by się do mnie zbliżać,wyśmiewano by mnie i szykanowano.
A tutaj...
Tutaj wszyscy mnie wspierają,dodają mi otuchy kiedy ze strachu chcę zrezygnować z leczenia w szpitalu.
Zapraszamy was do nas serdecznie!!!
Nie pożałujecie;)!!!
Pozdrawiam
eme.b

Pomoc