Depresja.ws - Forum: CHCE SIE ZABIC z Milosci! - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

CHCE SIE ZABIC z Milosci! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   smutna86 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 5

Napisano 16 styczeń 2008 - 15:36

Witam all

Mam problem bardzo dziwny,poniewaz on jakby wam napisac jestem dziewczyna lat 21,mam na imie X,chodze do technikum gdzie Ona tam uczy,jestem nieszczesliwie zakochana w nauczycielce,i to odwajemnia....do tego ona gra na moich uczuciach,chciala m o tym porozmawiac ,ale ona unika ze mna rozmowy,wiem ze ona czuje to samo.Sens w tym ze razem nie mozemy byc razem, i wiem dlaczego poniewaz boi sie opini innych.Dlaczego to tak boli....Idzie na studniowke ,a ja nie ....martwie sie o nia,i mysle ze ona tam kogos pozna...wiecie o co chodzi.To bardzo skomplikowana sytuacja.Pisalam do pani psycholog szkolnej,ale ona olewa moje maile.Tylko mi nie mowcie,ze bedzie lepiej,czy nie martw sie ,bo to nie pomoze....Juz mam wszystko zaplanowane....

Mam nadzieje ze ktos sie odezwie szybko......

Smutna86

Sory za bledy
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   monika 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 2652

Napisano 16 styczeń 2008 - 15:44

zaraz zaraz zakochals sie w swojej nauczycielc? nie wiem ale wydaje mi sie ona sie toba poprostu bawi, igra z twoimi uczuciami, wykorzystuje cie. nie wiem nie znam sytacji ale ja bym sobie odpuscila, zabic sie z milosci nie wart0
Gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   smutna86 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 5

Napisano 16 styczeń 2008 - 15:48

monika napisał:

zaraz zaraz zakochals sie w swojej nauczycielc? nie wiem ale wydaje mi sie ona sie toba poprostu bawi, igra z twoimi uczuciami, wykorzystuje cie. nie wiem nie znam sytacji ale ja bym sobie odpuscila, zabic sie z milosci nie wart0

Raczej to za daleko doszlo,nie mam sensu zycia,Nie chce mi sie zyc,inni i tak tego nie zrozumieja...

Ps.czy cos jest zlego w homoseksulizmie?
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   monika 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 2652

Napisano 16 styczeń 2008 - 15:53

nie nie ma nic w tym zlego, zle mnie moze zrozumilas, poprostu sie nie spotkalm z takim przypadkiem jeszcze. ale nie poddawaj sie jezeli nie ona to inna przeciez ona nie jest pempkiem swiata
Gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   smutna86 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 5

Napisano 16 styczeń 2008 - 16:02

monika napisał:

nie nie ma nic w tym zlego, zle mnie moze zrozumilas, poprostu sie nie spotkalm z takim przypadkiem jeszcze. ale nie poddawaj sie jezeli nie ona to inna przeciez ona nie jest pempkiem swiata

pempkiem nie,ale w Polsce problem homoseksualizmu jest trudny,tym bardziej ze inni nie wiedza o mojej orientacji,a boje sie im to powiedziec.

A Ona jest kims kogo kocham...

To tak boli....
0

#6 Gość_iweta_*

• Grupa: Gość

Napisano 16 styczeń 2008 - 17:37

Wieszczy to homoseksualizm czy nie to wychodzi na to samo... kochasz. ja rozumiem... ale to nie powod zeby sie zabijac.. jestes pewna ze ona odwzajemnia twoje uczucia tak napisalas... bo jesli tak to moze sprobuj wzbudzic w niej zazdrosc... i Fakt w Polsce homoseksualizm to "problem" ale nie u nas na forum...
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   smutna86 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 5

Napisano 17 styczeń 2008 - 12:49

iweta napisał:

Wieszczy to homoseksualizm czy nie to wychodzi na to samo... kochasz. ja rozumiem... ale to nie powod zeby sie zabijac.. jestes pewna ze ona odwzajemnia twoje uczucia tak napisalas... bo jesli tak to moze sprobuj wzbudzic w niej zazdrosc... i Fakt w Polsce homoseksualizm to "problem" ale nie u nas na forum...

Homoseksualizm w mojej szkole jest czyms "zlym",bo odmiency zawsze zle sie prowadza.Nadal mam czarne mysli,jak przechodzi tuz obok,to wszystko mi sie wali...

Dzisiaj sie na mnie patrzyla katem oka jak wchodzila na schody,nie wiem czy specjalnie,ale stanela i sie popatrzyla...moze szansa jest..
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Lonesome traveller 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 9

Napisano 25 styczeń 2008 - 23:59

I tak jesteś tym lepszym z 'dwojga złego'. Kochające kobiety są nieco inaczej postrzegane niż mężczyźni.

Daj sobie lepiej spokój z tą nauczycielką. I koniecznie idź na studniówkę, to niezapomniany dzień. Jeżeli ona igra z Tobą, to nie idąc na 100dniówkę wymalujesz jej uśmiech na twarzy.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   zipper2008 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 1741

Napisano 27 styczeń 2008 - 11:34

Lonesome traveller napisał:

I koniecznie idź na studniówkę, to niezapomniany dzień.

Właściwie to ja zapomniałem o studzniówce, a właściwie to w ogóle jej nie pamiętałem. Maaasaakraaa.
Mam same czarne myśli, czarny jest mój cień
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Guest 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 0

Napisano 03 luty 2008 - 01:34

Zmień szkołę, zapomnij... Nie daj sie zaszczuć homofobom!!!
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   bel 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 1848

Napisano 20 marzec 2008 - 09:26

tez uwazam ze powinnas zmienic szkole. nauczycielka nie ma prawa grac na twoich uczuciach cokolwiek by to znaczylo. NIE WARTO ZABIJAC SIE DLA NIEJ PAMIETAJ!!! Ona ci zycia ani nie polepszy ani nie pomoze skoro to tak daleko zaszlo. SA WAZNIEJSZE SPRAWY W ZYCIU. ZASTAWNOW SIE JAKA DROGA ZYCIA JEST Dla CIEBIE WAZNA BO OD NIEJ BEDZIE ZALEZEC TWOJA PRZYSZLOSC. Pamietaj ZYCIE TO DAR NIE ODBIERAJ GO SOBIE Z POWODU NIESZCZESLIWEJ MILOSCI!
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   depsim 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 36

Napisano 23 listopad 2008 - 23:47

A może ta nauczycielka sama boi się tego co czuje. Może nie może się z tym pogodzić?
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#13 Gość_iweta_*

Napisano 24 listopad 2008 - 15:00

Obojętne czy z powodu nauczycielki czy z powodu kogo innego.. nie warto zabijać się z miłości jesali jakaś osoba nas porzuciła lub zabawia się naszym kosztem NIE WARTO SIE DLA NIEJ ZABIJAĆ NIGDY. Smutna86 pora zacząć żyć od nowa z kimś kto Cię doceni..
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1