najpierw naczytalam się opini internautów użytkowników, potem wzięlam i czekalam na podobne reakcje i co??? byly oczywiście. W nocy nie wiedzialm jak się nazywam, mialam palpitację i brak ostrości widzenia. Nie moglam dojść do toalety. Dziekuję za tego typu prochy.
Strona 1 z 1
apropo stimulotonu
Napisano 29 listopad 2008 - 18:09
Niezły odjazd co nie. A niektórzy to biorą różne leki dla beki żeby mieć takie jazdy . Współczuje tym ludziom.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
Napisano 30 listopad 2008 - 17:26
Witam....
Wzięłam stimuloton kilka dni temu. I od kilku dni nie wiem, co się ze mną dzieje. Pierwsze działanie to silny strach, suchość w ustach, niecierpliwość, zdenerwowanie, drżenie ciała, przytępienie świadomości... Potem senność, nerwobóle. Siedzę jak na szpilkach. To normalne? Trzeba przeczekać?
Wzięłam stimuloton kilka dni temu. I od kilku dni nie wiem, co się ze mną dzieje. Pierwsze działanie to silny strach, suchość w ustach, niecierpliwość, zdenerwowanie, drżenie ciała, przytępienie świadomości... Potem senność, nerwobóle. Siedzę jak na szpilkach. To normalne? Trzeba przeczekać?
Napisano 04 wrzesień 2010 - 10:28
biorę rok, właśnie wracają objawy, ale od marca do sierpnia było naprawdę dobrze. Skutki uboczne szybko znikają i ustępują miejsca dobremu samopoczuciu... Tylko dlaczego to wsszystko teraz wraca??
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc