Strona 1 z 1
Szpital
Napisano 26 listopad 2008 - 12:34
Witam. Niedługo jadę do szpitala psychiatrycznego. tak się porobiło. am skierowanie do Gdańska. Czy ktoś tam był? Jak wrażenia? Może znacie inne DOBRE szpitale?
przepraszam za ten temat, jeśli coś jest z nim nie tak proszę go skasować w cholere.
przepraszam za ten temat, jeśli coś jest z nim nie tak proszę go skasować w cholere.
Napisano 26 listopad 2008 - 12:36
Mówisz o szpitalu na srebrzysku??
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
I'm leaving you today
#0 Bot Reklamowy
Napisano 26 listopad 2008 - 12:42
Niedawno z niego wyszedłem. Mi troche pobyt tam pomógł , nieco odpocząłem od codziennych zmagań . Na jaki oddział jesteś skierowany ? Ja byłem na oddziale 20 A . Mają tam troche lepsze warunki niż na innych oddziałach.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
I'm leaving you today
Napisano 26 listopad 2008 - 12:46
nie wiem na jaki
lekarz ma takie pismo, że własnego nazwiska nie mogłam rozczytać. być może mi mówił, ale ja byłam w takim stanie, że.. um, a długo się czeka na przyjęcie? dzięku za odpowiedź
Napisano 26 listopad 2008 - 12:49
Tylko uważaj na swoje rzeczy w szpitalu. Mi jakiś psychol ukradł komórke. Tak poza tym to ludzie są w miare normalni . Większość ludzi jest tam depresje , schizofrenie i nerwice. Ja osobiście spotkałem tam kilku naprawde dobrych ludzi , dzięki nim czas przebyty w szpitalu bardzo dobrze wspominam.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
I'm leaving you today
Napisano 26 listopad 2008 - 12:53
Z tym przyjęciem to u mnie to wyglądało tak ,że mój lekarz był w kontakcie z tym oddziałem na który mnie skierował i jak zwolniło się miejsce (około 3 dni czekania) to od razu mnie o tym powiadomił i wtedy zabrałem rzeczy i pojechałem do szpitala.
Ale jeśli jest taka potrzeba to powinni cie od razu przyjąć , kiedy tylko będziesz chciała.
Ale jeśli jest taka potrzeba to powinni cie od razu przyjąć , kiedy tylko będziesz chciała.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
I'm leaving you today
Napisano 26 listopad 2008 - 13:00
Ja nie byłem w szpitalu , wiem gdzie jest Srebrzysko , ale jest jeszcze klinika psychiatrii AMG.
Leczyłem się prywatnie u ordynatora oddziału nerwic właśnie z AMG ,który bardzo mi pomógł.Rozmawiałem też z ludzmi z poczekalni , którzy byli na tym oddziale AMG i bardzo go sobie chwalili.
Leczyłem się prywatnie u ordynatora oddziału nerwic właśnie z AMG ,który bardzo mi pomógł.Rozmawiałem też z ludzmi z poczekalni , którzy byli na tym oddziale AMG i bardzo go sobie chwalili.
Napisano 26 listopad 2008 - 13:09
dziękuję. problem w tym, że wszędzie trzeba dosyć długo czekać na przyjęcie. a ja nie mam czasu. nie mogę czekać. mam podciąć sobie żyły, żeby w końcu ktoś mnie przyjął? >
Napisano 26 listopad 2008 - 13:16
Dexter , nawet tak nie myśl - proszę Cię!!!
Jak , chcesz mogę Ci dać namiar na tego lekarza , to w porządku człowiek , wielu już pomógł , jeżeli uzna że potrzebujesz hospitalizacji , to pewnie wezmie Cię na oddział
Jak , chcesz mogę Ci dać namiar na tego lekarza , to w porządku człowiek , wielu już pomógł , jeżeli uzna że potrzebujesz hospitalizacji , to pewnie wezmie Cię na oddział
#0 Bot Reklamowy
Napisano 26 listopad 2008 - 13:25
Dexter, w sytuacjach krytycznych od razu ciebie przyjmą. Skontaktuj się z lekarzem i powiedz jak sie ma sytuacja. Bez problemu cie przyjmą na srebrzysku.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
I'm leaving you today
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc