Brał ktoś z was Zolaxe? Ja zacząłem od 5 mg teraz jestem już przy 15 mg i na razie czuje tylko wiekszy apetyt i lepiej śpie. Ale działąnia żadnego.
Strona 1 z 1
Zolaxa
Napisano 02 grudzień 2008 - 08:49
z zolaxa trzeba uwazac, bo bardzo duzy apetyt bedziesz miec ja przytylam 10 kg, a moja kumpela 15
jak masz mozliwosc to popros o zmiane, na takie ktore nie zwiekszaja apetytu.
dla kogos jestem wazna, dla kogos musze zyc bo On zna moje cierpienie, On ma dla mnie plan i wie ktora droga powinnam isc zeby przezyc swoje zycie w pelni.
MOJ PAN MOCA MOJA JEST ON JEST MYM ZBAWIENIEM ON BOGIEM MYM!!!
Napisano 03 grudzień 2008 - 14:08
Biore teraz Zolafren to też olaznapina. Nic mi nie pomaga tylko więcej żre. Jak mi dali 20 mg to zemdlałem . Teraz schodzą mi z tego leku i pewnie dostane coś innego.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
Napisano 04 grudzień 2008 - 08:28
ja bralam doxepin moze to to samo, nic mi nie pomagalo, potem go przedawkowalam...
dla kogos jestem wazna, dla kogos musze zyc bo On zna moje cierpienie, On ma dla mnie plan i wie ktora droga powinnam isc zeby przezyc swoje zycie w pelni.
Napisano 05 grudzień 2008 - 23:47
Po olanzapinie przytyłem ponad 20 kilo... Trzeba uważać.
5mg to jeszcze niewielka dawka.
Ja od olanzapiny uzależniłem się fizycznie, chociaż lekarze mówią, że to niemożliwe.
5mg to jeszcze niewielka dawka.
Ja od olanzapiny uzależniłem się fizycznie, chociaż lekarze mówią, że to niemożliwe.
Mój blog: Luckrownia
dodaj luckru
z plazmy białek,
pudru cukru
dodaj luckru
z plazmy białek,
pudru cukru
Napisano 03 czerwiec 2010 - 13:33
Ja zaczynam od dzis brac Zyprexa czli Olanzapine 7.5 mg na dobe ma ktoś z was jakieś wrażenia z podrózy ?? Czy przedewszystkim lek jest skuteczny i skutki uboczne oprucz tycia ??
Yo !
Yo !
Każdy milimetr w detalach jest w moim domu dźwiękiem !!!!
Napisano 10 styczeń 2012 - 13:26
Ktoś może mi powiedzieć w jakim celu stosuje sięten lek i przy jakich objawach? Mało tego w internecie a mój psychiatra nie mówił diagnozy, bo za wcześnie. Prosze o odpowiedź.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc