Witam,
mam 21 lat i niestabilna sytuację zarówno finansową jaki i ze sobą.Wyprowadziłem sie do znajomych do Gdańska, działam jako fotograf i ciezko mi się zyje z dnia na dzień ,miałem robić karirer cos tworzyc a siedze w domu przed komputerem i szukam różnych informacji, nie mam kobiety nie wiem co sie dzieje,źle mi i czasami myslę o najgorszym ,bo mi cięzko.Chciałbym coś zakończyć i nie wiem jak mam sobie pomóc.
Pomóżcie mi proszę.
Przemek
Strona 1 z 1
Coraz gorzej
#2 Gość_Jane Doe_*
Napisano 18 listopad 2008 - 16:48
Chyba już tu wcześniej pisałeś,co?
Próbowałeś spotkać się z psychologiem?Możemy i będziemy Cię wspierać,ale sam też musisz zacząć coś robić.
Od dawna tak się czujesz?
Próbowałeś spotkać się z psychologiem?Możemy i będziemy Cię wspierać,ale sam też musisz zacząć coś robić.
Od dawna tak się czujesz?
Napisano 18 listopad 2008 - 22:50
WITAM,
pisałem tak ,ale nie potrafię już dalej tak ciągnąć, jak długo się czeka na wizytę do psychologa nie mówie o prywatnym.
Przemek
pisałem tak ,ale nie potrafię już dalej tak ciągnąć, jak długo się czeka na wizytę do psychologa nie mówie o prywatnym.
Przemek
#0 Bot Reklamowy
Napisano 18 listopad 2008 - 22:53
do psychologa (nie prywatnie) musisz miec skierowanie od psychiatry, a do psychiatry czekalam 3 dni
#0 Bot Reklamowy
Napisano 19 listopad 2008 - 23:54
wejdz na strone leczdepresje.pl i poszukaj lekarza. jesli powiesz ze jestes w bardzo zlej kondycji i potrzebujesz natychmiastowej pomocy, z pewnoscia skroca termin.
trzymam kciuki
trzymam kciuki
nie płacz. tam gdzie my, ludzie i muchy też są.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc