Oczywiscie ze tak Tadamie, to jest najlepsza rzecz, czynnosc czy stan jaki osiagnelam i co do tego nie mam zadnych watpliwosci.
-
7 stron
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
Najpiękniejszy moment w twoim życiu...
Napisano 18 grudzień 2011 - 13:32
Zdanie matury ustnej z matematyki. Uświadomiłam sobie, że już nigdy więcej moja matematyczka nie będzie się na mnie wydzierać.
,,Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę? [...] Jeśli jestem tym, kim jestem, nie zaś tym, co posiadam, nikt nie może mnie pozbawić pewności ani zagrozić mojemu bezpieczeństwu i poczuciu tożsamości" - Erich Fromm.
Napisano 19 grudzień 2011 - 21:51
przejażdżka kolejka gondolową ..nad wodospadem w ALPACH ..
Wszystko nagle przygasło. Wszystko zakrzepło. A człowiek nie wie nawet, jakie nieszczęście go dotknęło, i nie płacze nad utraconą pełnią. Cieszy się z odzyskanej wolności, która jest wolnością nieistnienia.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 23 grudzień 2011 - 15:39
Nie było takiego momentu w moim życiu na wspomnieniem, którego zakręciła by mi się łza w oku, Nie mam i nie miałem jak na razie najszczęśliwszego momentu w życiu.
Napisano 27 grudzień 2011 - 02:21
Chwile kiedy siadałam u stóp mojej babci kładąc głowę na jej kolanach. Ona głaskała mnie po głowie i opowiadała historie ze swojego życia i czasu wojny. Śpiewała mi i opowiadała bajki. Zapach porannej jajecznicy którą robiła dla mnie i kopytek z masłem i cukrem.Mam tylko te wspomnienia, piękne,najpiękniejsze. Po za tym, nie było żadnego najpiękniejszego momentu w moim życiu.
Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przy*****. Jest jeszcze coś takiego jak lojalność, przynajmniej między niektórymi ku*****. Być czystym to się nie ześwinić.
Napisano 02 styczeń 2012 - 13:12
Najpiękniejszy moment mojego życia był wtedy kiedy poczułam się wolna stojąc na klifie patrząc na bezmiar oceanu, pomyślałam wtedy jaka jestem mała w stosunku to ogromu tej przyrody...
Spokorniałam a zarazem poczułam ogromną siłę, że mogę wszystko czego tylko sobie wymarzę.
Spokorniałam a zarazem poczułam ogromną siłę, że mogę wszystko czego tylko sobie wymarzę.
Trzymaj swoich przyjaciół blisko, ale jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogów.
#0 Bot Reklamowy
Napisano 08 styczeń 2012 - 12:24
wciaz na niego czekam...
znowu przyszło mi płakać,
za to, że chciałam się śmiać,
tysiąc razy oddawać,
to, co trafiło się raz...
za to, że chciałam się śmiać,
tysiąc razy oddawać,
to, co trafiło się raz...
Udostępnij ten temat:
-