depresja. ?
Napisano 03 listopad 2008 - 20:01
chyba jednak zrezygnuję z psychologa. wątpię, że będzie potrafił mi pomóc.
a matka chyba ma za cel zniszczyć mnie. dlaczego to robi. ? ja się na świat nie pchałam... z każdym dniem jej słow ranią coraz bardziej, a coraz to nowsze zakazy doprowadzają mnie do furii... dlaczego jest tak ciężko po prostu żyć bez większych problemów. ?
;((
a matka chyba ma za cel zniszczyć mnie. dlaczego to robi. ? ja się na świat nie pchałam... z każdym dniem jej słow ranią coraz bardziej, a coraz to nowsze zakazy doprowadzają mnie do furii... dlaczego jest tak ciężko po prostu żyć bez większych problemów. ?
;((
Napisano 09 listopad 2008 - 16:24
już niby mam wszystko pozałatwiane, psycholog, przyjaciółka chce pomóc, chłopak powiedział, że ze mną pojedzie, ale... co jeśli ja po prostu wyolbrzymiam problem ? przecież depresji nie mam na 100% albo i więcej. co jeśli to zwykły dół, a ja wyobrażam sobie niewiadomo jakie problemy z samą sobą ? co jeśli zrobię z siebie idiotkę u psychologa i mnie wyśmieje ? to wszystko jest chore...
napisałam na innym forum wątek o depresji, aby ludzie się wypowiadali. dopisałam od siebie, jak się czuję, jakie mam problemy itp. itd. i więszkość właśnie uważa, że przesadzam, że powinnam się wziąć w garść i iść dalej. co jeśli oni mają rację . . . ?
napisałam na innym forum wątek o depresji, aby ludzie się wypowiadali. dopisałam od siebie, jak się czuję, jakie mam problemy itp. itd. i więszkość właśnie uważa, że przesadzam, że powinnam się wziąć w garść i iść dalej. co jeśli oni mają rację . . . ?
#23 Gość_Jane Doe_*
Napisano 09 listopad 2008 - 16:31
Witaj cherry!
Psycholog,taki prawdziwy,nie ma prawa Cię wyśmiać,jeśli to zrobi,to po prostu wyjdź,bo szkoda Twojego czasu.Niepotrzebnie się teraz przejmujesz,czy masz depresję w 100% czy nie,bo to psycholog jest od tego,żeby wyjaśnić wszystkie wątpliwości.
Niestety mam dzisiaj gorszy dzień i tylko tyle mogę Ci poradzić,ale trzymaj się cieplutko i powodzenia!
Psycholog,taki prawdziwy,nie ma prawa Cię wyśmiać,jeśli to zrobi,to po prostu wyjdź,bo szkoda Twojego czasu.Niepotrzebnie się teraz przejmujesz,czy masz depresję w 100% czy nie,bo to psycholog jest od tego,żeby wyjaśnić wszystkie wątpliwości.
Niestety mam dzisiaj gorszy dzień i tylko tyle mogę Ci poradzić,ale trzymaj się cieplutko i powodzenia!
#0 Bot Reklamowy
Napisano 09 listopad 2008 - 16:40
cherry napisał:
już niby mam wszystko pozałatwiane, psycholog, przyjaciółka chce pomóc, chłopak powiedział, że ze mną pojedzie, ale... co jeśli ja po prostu wyolbrzymiam problem ? przecież depresji nie mam na 100% albo i więcej. co jeśli to zwykły dół, a ja wyobrażam sobie niewiadomo jakie problemy z samą sobą ? co jeśli zrobię z siebie idiotkę u psychologa i mnie wyśmieje ? to wszystko jest chore...
widocznie na tamtym forum sa ludzie którym brak empatii i zwyczajnej wyobrażni...
kazdy ma swoje problemy i nikt nie ma prawa oceniać czy Twoje czy jego problemy sa waż niejsze
tutaj dostajesz wsparcie i rade a nie ocenę
a jeśli trafisz na duka lub paskudną babe psycholog to powiedz żeby zajęła /zajął się leczeniem zwierząt hodowlanych bo się nie nadaje do swojego zawodu
gdy wchodzisz do gabinetu to Ty jestes najważniejsza ...
trzymaj się słoneczko
...przecież nie samotność jest przeznaczeniem człowieka...
Napisano 09 listopad 2008 - 16:44
dziękuję :* dzięki waszym słowom jak opadły mi emocje i jest mi lepiej... nie wiem, co bym zrobiła bez was wszystkich... :*
#27 Gość_Jane Doe_*
Napisano 09 listopad 2008 - 16:48
Byłoby Ci bardzo ciężko 
Pamiętaj jednak,że ty też jesteś nam potrzebna i jesteś dla nas ważna.
Całuski!
Pamiętaj jednak,że ty też jesteś nam potrzebna i jesteś dla nas ważna.
Całuski!
Napisano 09 listopad 2008 - 16:54
mam nadzieję, że wiecie, że zawsze możecie liczyć na wsparcie z mojej strony:)
Napisano 09 listopad 2008 - 16:57
wiemy
...przecież nie samotność jest przeznaczeniem człowieka...

Pomoc