Depresja.ws - Forum: jeszcze zyje i chyba chce zyc - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

jeszcze zyje i chyba chce zyc Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   misia05 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 105

Napisano 26 październik 2008 - 11:59

wczoraj mialalam strasznego dola, caly dzien ryczalam i wieczorem nagle odezwal sie do mnie znajomy. chyba dzieki niemu zrozumialam ze dam rade sie podniesc. widze ze mnie wspiera chociaz nawet dobrze sie nie znamy, jest lepszy niz moja przyjaciolka ktora ostatnio totalnie mnie olala. wczoraj przez pol nocy probowal mi poprawic humor- bezskutecznie, ale na sam koniec nawet sie usmiechnelam - a to juz chyba duzy postep. szkoda ze jest zajety bo z jego wsparciem pewnie bym sobie poradzila a tak to wiadomo dziewczyna na pierwszym miejscu (czemu zawsze jak poznam jakiegos faceta to jest albo glupi albo zajety). po wczorajszej rozmowie z nim stwierdzialam ze sprobuje dalej zyc, w poniedzialek chce sie umowic na wizyte do psychologa. teraz chyba pojde na spacer. chce zaczac cale zycie od nowa - z wiekszym optymizmem i oby mi sie udalo. bardzo bym tego chciala, chociaz boje sie ze sie nie uda i ze bol i smutek bedzie jeszcze wiekszy.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Filozofka 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2594

Napisano 26 październik 2008 - 12:19

misia05 napisał:

wczoraj mialalam strasznego dola, caly dzien ryczalam i wieczorem nagle odezwal sie do mnie znajomy. chyba dzieki niemu zrozumialam ze dam rade sie podniesc. widze ze mnie wspiera chociaz nawet dobrze sie nie znamy, jest lepszy niz moja przyjaciolka ktora ostatnio totalnie mnie olala. wczoraj przez pol nocy probowal mi poprawic humor- bezskutecznie, ale na sam koniec nawet sie usmiechnelam - a to juz chyba duzy postep. szkoda ze jest zajety bo z jego wsparciem pewnie bym sobie poradzila a tak to wiadomo dziewczyna na pierwszym miejscu (czemu zawsze jak poznam jakiegos faceta to jest albo glupi albo zajety). po wczorajszej rozmowie z nim stwierdzialam ze sprobuje dalej zyc, w poniedzialek chce sie umowic na wizyte do psychologa. teraz chyba pojde na spacer. chce zaczac cale zycie od nowa - z wiekszym optymizmem i oby mi sie udalo. bardzo bym tego chciala, chociaz boje sie ze sie nie uda i ze bol i smutek bedzie jeszcze wiekszy.

najgorsze ze pseudoprzyjaciele odchodza gdy są potrzebni tak jak Twoja przyjaciółka ;/ dobrze ze masz swojego stróża teraz wiesz to jest coś naprawdę wielkiego bo rzadko kto rozumie nasze choroby
http://pl.wikipedia....ki/Rusa%C5%82ka

"Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się nie starzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie." Dzień Świra
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   lady_lazarus 

• Weteran forum
  • PipPipPipPip
  • Postów 1324

Napisano 26 październik 2008 - 14:47

Ja też miałam wiele takich pseudoprzyjaciół /:
"Nie zmienimy świata adoptując jednego zwierzaka,ale dla niego, to przecież zmieni cały świat"

0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   misia05 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 105

Napisano 26 październik 2008 - 16:28

racja a prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie albo chorobie. od rana troche mi sie pogorszyl humor ale nie jest az tak zle jak wczoraj. tak bardzo chcialabym zeby bylo dobrze.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Filozofka 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2594

Napisano 26 październik 2008 - 16:44

chyba bedzie zapalenie ucha srodkowego :((

"Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się nie starzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie." Dzień Świra
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   misia05 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 105

Napisano 26 październik 2008 - 17:14

caly czas mi zimno i cala sie trzese i wogole jakos slaba jestem nawet siedziec mi ciezko. czy to tez jakis objaw depresji? bo nigdy tak nie mialam. kurcze a jutro do pracy obym tylko dala rade
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Filozofka 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2594

Napisano 26 październik 2008 - 17:19

ja przed zdiagnozowaniem depresji i troche po miałam"zalewanie"zomnem po ok godz 15,gora 16 i sie trzeslam

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   gosiasamosia 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 2957

Napisano 26 październik 2008 - 17:29

ja się trzęsę i zalewam potem jednocześnie..ciągle ciuchy mi się lepią .
...przecież nie samotność jest przeznaczeniem człowieka...
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   misia05 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 105

Napisano 27 październik 2008 - 18:25

moze tak probuje robic wszystko zeby bylo lepiej ale jakos nie wychodzi. mam coraz mniej sil na cokolwiek. ale zapisalam sie do psychiatry- w czwartek mam wizyte moze to cos da
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Wiktoria 

• Weteran forum
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 9593

Napisano 28 październik 2008 - 11:13

Filozofka napisał:

chyba bedzie zapalenie ucha srodkowego :((

Wspolczucia,ja mialam tylko raz zapalenie ucha i nie chcialabym miec jeszcze raz
JESTEM ~~ Jaka jestem....SZANUJĘ-Tych którzy szanują mnie i szanują siebie...POTRAFIĘ-Wybaczyć...
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   misia05 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 105

Napisano 28 październik 2008 - 18:14

a psychiatra sam skieruje mnie na terapie? czy mam sama powiedziec ze chce. nigdy nie bylam i nie wiem jak to jest. a jak wygladaja te terapie? to jest indywidualne czy grupawe?
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1