Depresja.ws - Forum: Zna ktos sposob na wyleczenie sie z nerwicy?Mam nerwice lekowa - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Książki o Depresji

• 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zna ktos sposob na wyleczenie sie z nerwicy?Mam nerwice lekowa Oceń temat: -----

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   nika811 

• Średniozaawansowany
  • PipPip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 381

Napisano 08 listopad 2008 - 15:47

Wiktoria ćwiczenie dla Ciebie i dla każdego, kto tu zagląda. Naprawdę działa!!!!! Sprawdzone, przetestowane, setki razy ćwiczone. Uchyl okno - nie żeby było zimno ale żebyś czuła świeże powietrze. Włącz optymistyczną muzykę na CD ja zawsze włączam "Wiosnę" z Czterech pór roku Vivaldiego ale jeżeli nie lubisz muzyki poważnej to poszukaj coś wesołego. Ważne żeby muzyczka grała cicho. Jak już to jest gotowe to połóż się na podłodze. Ręce odchyl lekko od tułowia dłonie skieruj w stronę sufitu. Zamknij oczy pomyśl o czymś przyjemnym. A teraz weź głęboki wdech i w trakcie tego wdechu powiedz sobie w duchu - WDYCHAM SPOKÓJ, CISZĘ, RADOŚĆ. Potem zrób wydech i na wydechu powtarzaj w myślach - WYDYCHAM WSZYSTKIE SWOJE LĘKI, NIEPOKOJE. Nie śpiesz się. Powtórz to wszystko 10 razy potem jeszcze chwilę poleż, staraj się nie myśleć o niczym. Potem wstań - i widzisz już lepiej:-)
Nie szczycę się mądrością, Panie
Nie szczycę się z dostatku swych sił.
Nie jestem dumna z tego co posiadam...
www.fobicy.pl wpadajcie ;)
0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   gosiasamosia 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Postów 2957

Napisano 08 listopad 2008 - 17:08

nika811 napisał:

Wiktoria ćwiczenie dla Ciebie i dla każdego, kto tu zagląda. Naprawdę działa!!!!! Sprawdzone, przetestowane, setki razy ćwiczone. Uchyl okno - nie żeby było zimno ale żebyś czuła świeże powietrze. Włącz optymistyczną muzykę na CD ja zawsze włączam "Wiosnę" z Czterech pór roku Vivaldiego ale jeżeli nie lubisz muzyki poważnej to poszukaj coś wesołego. Ważne żeby muzyczka grała cicho. Jak już to jest gotowe to połóż się na podłodze. Ręce odchyl lekko od tułowia dłonie skieruj w stronę sufitu. Zamknij oczy pomyśl o czymś przyjemnym. A teraz weź głęboki wdech i w trakcie tego wdechu powiedz sobie w duchu - WDYCHAM SPOKÓJ, CISZĘ, RADOŚĆ. Potem zrób wydech i na wydechu powtarzaj w myślach - WYDYCHAM WSZYSTKIE SWOJE LĘKI, NIEPOKOJE. Nie śpiesz się. Powtórz to wszystko 10 razy potem jeszcze chwilę poleż, staraj się nie myśleć o niczym. Potem wstań - i widzisz już lepiej:-)

i bądż cierpliwa ...efekty napewno przyjdą :)
...przecież nie samotność jest przeznaczeniem człowieka...
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   Wiktoria 

• Weteran forum
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 9593

Napisano 09 listopad 2008 - 09:50

Dziekuje
Tylko musze to robic jak dzieci sa w szkole bo spokoju raczej nie ma jak sa w domu
JESTEM ~~ Jaka jestem....SZANUJĘ-Tych którzy szanują mnie i szanują siebie...POTRAFIĘ-Wybaczyć...
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa: Reklama

Udostępnij ten temat:

• 3 stron +
  • 1
  • 2
  • 3