Użytkownik albina dnia 27 styczeń 2009 - 21:43 napisał
Witam. Mam pytanie czy ktoś z Was brał kiedyś ARKETIS i MIRZATEN ? Jestem po drugim dniu zażywania i czuje się tragicznie,jakby ja to nie ja,jak piajana czy naćpana ,cały czas śpie nie jestem w stanie funkcjonować.Prosze jeżeli miał ktoś z Was kontakt z tymi lekami to prosze napiszcie
Witam. 24.10.2011 odważyłam się iść w końcu do psychiatry z powodu pogłębiającej się depresji i właśnie podobny zestaw został mi zapisany, tyle że zamiast Arketisu (20mg) dostałam Parogen(20mg), a zamiast Mirzatenu mam zapisany Lerivon. Nie wiem na ile to siła sugestii ale już po dwóch dniach stosowania poczułam na nowo radość życia, taką leciutką ale dawno tego nie czułam:-) Larevin zadziałał od razu, zasnęłam jak niemowlę i spałam zdrowym, spokojnym snem,przy czym nie miałam problemów z obudzeniem się o 5.45. Mam zapisaną słabą dawkę Larevinu-10 mg i przyjmuję go około 21.00, po pól godzinie czuję już błoga senność. Nie chce go brać o późniejszej godzinie bo obawiam się e miałabym wtedy problem ze wstaniem. 3.11 mam kontrolę. Myślicie że te laki zaczęły tak szybko działać? Rodzinka się śmieję żebym też im dała to co łykam;) ale nie dam:-) Życzę żeby Wam też leki tak pomagały bo chociaż mam średniozaawansowaną depresje wiem jakie to okropne:-(

Pomoc