Mam pytanie do osob ktore biora en lek,czy wystapily moze u kogos z Was problemy ze zrobieniem...siku tzn niecalkowite wyproznienie i bol nerek?
Otoz,biore ten lek od ok 4-ch tyg i odczowam bol nerek,ktory po woli sie nasila.Oprocz tego stan mojej kondycji psychicznej sie poprawil.
Czy moze ktos kompetentny sie wypowiedziec w tej kwestii?Jest to moj pierwszy lek antydepresyjnyjaki wzielam do tej pory.
Oprocz tego,wczesniej bralam leki hormonalne Metformax 500 i Yasminelle by uregulowac organizm po ciazy,obnizyc cukier i uregulowac problemy z miesiaczka.
Cala rzecz polega na tym,ze mieszkam za granica i nie siedze w temacie "mocno".Oprocz tego chyba moj psychiatra nie zabardzo sie zainteresowal moim problemem z siusianiem po ostatniej wizycie i przepisal mi fluoxetine na nastepne trzy miesiace!
Z gory dziekuje za ewentualne rady i podpowiedzi!!
Strona 1 z 1
Dzialania niepozadane po fluoxetinie
Napisano 29 wrzesień 2008 - 10:37
Witaj ja biore fluoxetyne jakies 4 m-ce ale nie mam pio nich takich objawow,powinnas sie skonsultowac z lekarzem
JESTEM ~~ Jaka jestem....SZANUJĘ-Tych którzy szanują mnie i szanują siebie...POTRAFIĘ-Wybaczyć...
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
NIE UMIEM ~~ Zapomnieć krzywdy...UFAM-Chyba trochę za często...NIENAWIDZĘ ~~ Kłamstwa...UCZĘ SIĘ-Na własnych błędach..
POPEŁNIAM-Czasem fatalne błędy...CIERPIĘ-Gdy ktoś mnie rani...CIESZĘ SIĘ ~~ Że są ludzie na których mogę polegać...
MOJE ŻYCIE ~~ To ciągłe czekanie...NIGDY NIE ZAPOMNĘ O TYCH-którzy są obok mnie,bez względu na wszystko...
KIEDYŚ ~~ Zostanie po mnie tylko kilka prostych słów i starych fotografii...MUSZĘ-Żyć mimo wszystko...
Napisano 29 wrzesień 2008 - 18:46
Witaj.
Ja też nie mam żadnych problemów z nerkami po fluoksetynie (biorę ją 2 tyg.). Może wybierz się do innego psychiatry?
Ja też nie mam żadnych problemów z nerkami po fluoksetynie (biorę ją 2 tyg.). Może wybierz się do innego psychiatry?
Strzeż mnie jak źrenicy oka, Ukryj mnie w cieniu swych skrzydeł
Psalm 17,8
Psalm 17,8
Napisano 05 październik 2008 - 18:33
Biorę floksetyne okresowo od 7 lat - coraz żadziej
. Potwierdzam sa pewne blokady w oddawaniu moczu ale tylko na początku - pierwsze tygodnie. Później nie ma zadnej różnicy. Grunt to nie wpadać w panikę , naprawdę warto przeczekać te kilkanascie dni dyskomfortu dla późniejszego efektu....
Życie to walka, nigdy nie będzie sielanką
Trzeba tylko umieć odpocząć przed kolejnym starciem
pzdr.
Życie to walka, nigdy nie będzie sielanką
Trzeba tylko umieć odpocząć przed kolejnym starciem
pzdr.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc