-
15 stron
- « Pierwsza
- ←
- 13
- 14
- 15
SPOTKANIE
Napisano 26 grudzień 2010 - 21:29
Kasale, można nawet spotkać się i pogadać o byle czym, nie trzeba się zwierzać ze swoich sekretów od razu
Wiadomo zaufanie to podstawa, a jeśli tu nikogo nim nie darzysz to po prostu zachowałabyś te sprawy dla siebie
Ale oczywiście to takie hipotetyczne rozmowy:) A licencję na posiadanie broni to mają?
#282 Gość_Kasale_*
Napisano 27 grudzień 2010 - 10:41
zapytaj tej pani ;-)
właśnie ja tutaj wszystko wylewam, więc nie ma już chyba sekretów do odkrycia :-O rozumiesz...
właśnie ja tutaj wszystko wylewam, więc nie ma już chyba sekretów do odkrycia :-O rozumiesz...
Napisano 27 grudzień 2010 - 17:13
No tak rozumiem już o co Ci chodzi...W tym wypadku chyba faktycznie spotkanie się w rzeczywistości byłoby średnio dobre..Może jeszcze znajdziesz tu bratnią duszę jak niejedna już osoba znalazła
#0 Bot Reklamowy
Napisano 27 grudzień 2010 - 19:39
Czyli lansiarstwo ....ale ale ..siora tam meza znalazła wiec ..w gównie tez moga kwiaty rosnąć.....
Wszystko nagle przygasło. Wszystko zakrzepło. A człowiek nie wie nawet, jakie nieszczęście go dotknęło, i nie płacze nad utraconą pełnią. Cieszy się z odzyskanej wolności, która jest wolnością nieistnienia.
Napisano 27 grudzień 2010 - 21:34
Prędzej czy później i tak się spotkamy..w piekle..
Po co ten pośpiech..?
Po co ten pośpiech..?
Napisano 28 grudzień 2010 - 00:46
nwalme, przynajmniej ludzie mają trochę więcej szczęścia i trochę mniej depresji/innych chorób
A co do propozycji szalika - trochę późno, zresztą co jak jedni trafią do nieba, a drudzy do piekła? A tak to wszyscy się mogą spotkać ;-)
Napisano 11 sierpień 2011 - 13:20
ogłaszam nieśmiało chęć spotkania w Krakowie w najbliższy weekend
Napisano 11 sierpień 2011 - 19:30
hej Krakowskie dziołchy i chłopaki ...zaden nie ma ochoty na lody ...realne ...
.
Wszystko nagle przygasło. Wszystko zakrzepło. A człowiek nie wie nawet, jakie nieszczęście go dotknęło, i nie płacze nad utraconą pełnią. Cieszy się z odzyskanej wolności, która jest wolnością nieistnienia.
Napisano 11 sierpień 2011 - 20:01
Matrix po ślonsku to jest dziołchy i synki
Ja się spotkałam w Gdańsku z Aluminką żałuje że kotka nie mogła o wyjechała na wakacje w tym czasie ale Aluminka w realu jest jeszcze sympatyczniejsza
Ja się spotkałam w Gdańsku z Aluminką żałuje że kotka nie mogła o wyjechała na wakacje w tym czasie ale Aluminka w realu jest jeszcze sympatyczniejsza
..::† Są chwile, które w pamięci pozostaną i choć czas leci, one nie mijają, więc żyj marzeniami, wewnętrznymi nadziejami, po prostu uczyń życie takim, jakim chciałbyś, aby było †::..
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
"...NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!..."
#0 Bot Reklamowy
Napisano 13 sierpień 2011 - 05:08
Ta nie mów o lodach tak głośno bo się i znajdą chętni z Świnoujścia, Mali, Los Angeles a nawet z Kamczatki
I wanna make you happy,
I wanna make you feel alive,
Still I notice nothing makes you shatter no no
I wanna make you feel alive,
Still I notice nothing makes you shatter no no
Udostępnij ten temat:
-
15 stron
- « Pierwsza
- ←
- 13
- 14