No właśnie pytanie jak w temacie co się zmieni jak zacznie działać ten lek? biorę jedna tabletkę dziennie rano na razie jakich efektów mogę się spodziewać?
Strona 1 z 1
Salipax co będę czuł jak zaczeni działać?
Napisano 27 wrzesień 2008 - 18:45
z tego co się orientuję to salipax to coś takiego jak andepin...jeśli chodzi o ten andepin to jest to bardzo dobry lek...oczywiście każdy organizm reaguje inaczej ale najczęstsze skutki uboczne to : sennośc, mdłości, suchośc jamy ustnej,potliwośc a w gorszych przypadkach początkowo skutki odwrotne czyli pobudzenie, zwiększenie lęku ale po kilku dniach to mija więc nie należy odstawiac leku nawet jeśli te skutki wystąpią chyba że po konsultacji z lekarzem. powiedz ile już bierzesz te tabletki?
Napisano 29 wrzesień 2008 - 16:45
tabletki biorę od piątku czyli czwarty dzień wcześniej brałem coaxil... a chodziło mi o to jak działają leki a nie o działania niepożądane...
Napisano 30 wrzesień 2008 - 06:05
Jabęde miał działania niepożądane jak wpierdole całą paczke zalasty i zajem czymś na sen i zapije Jaśkiem Wędrowniczkiem
Napisano 30 wrzesień 2008 - 06:06
Już mi się przestaje chcieć leczyć. Mam już do kurwy nędzy dość tej deprechy z czymś tam jeszcze
Napisano 30 wrzesień 2008 - 06:07
Zdaje mi się, że wołam a nikt mnie nie słyszy. Tylko mi łeb pęka od tego wołania
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc