czy ktos z was bral Fluanxol? jak na was dziala i po ilu zaczal bo u mnie na razie nic a biore prawie miesiac
Strona 1 z 1
fluanxon
Napisano 12 wrzesień 2008 - 20:32
Brałem . W ogóle na mnie nie działał. Niestety
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
I'm leaving you today
Napisano 12 wrzesień 2008 - 20:47
Nie brałem Asentry ,ale słyszałem o niej pochlebne opinie. Od dłuższego czasu biore Sulpiryd i Citabax , ale też bez efektów . Wręcz teraz czuje się gorzej ,ale to raczej nie od leków.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
I'm leaving you today
Napisano 12 wrzesień 2008 - 20:54
Spytaj się lekarza czy ma sens dalej brać Fluanxol skoro nie ma żadnych efektów. Mi w takiej sytuacji zawsze zmieniał leki.
Goodbye, cruel world
I'm leaving you today
I'm leaving you today
Napisano 10 marzec 2010 - 09:50
Ja biorę 3 dzien (z sertagenem) i powiem tak. Senna jestem strasznie po południu, z rana budzę się o 5, mdli mnie, trzęsą się ręce.... Normalne?
I jeszcze jedno pytanko. Wczesniej brałam Citronil, i zdarzało mi się wypic lampkę czy 2 wina (co prawda rzadko, ale bywało). Jak teraz? Niby uczyli, ze z neuroleptykami nie wolno alkoholu, ale jak to w praktyce wygląda? Zaszkodzi? Ktos próbował?
I jeszcze jedno pytanko. Wczesniej brałam Citronil, i zdarzało mi się wypic lampkę czy 2 wina (co prawda rzadko, ale bywało). Jak teraz? Niby uczyli, ze z neuroleptykami nie wolno alkoholu, ale jak to w praktyce wygląda? Zaszkodzi? Ktos próbował?
dogonimy świt o zmroku...?
Napisano 20 marzec 2010 - 21:22
chodzi o fluanxol? biorę od 2miesiecy, zauważyłem poprawę myślenia, lepiej mi się myśli, rzadko łapię zawiechy, lekkie pobudzenie umysłowe do tworzenia. W połączeniu z fluoksetynką i aurorixem jest to lek piękny.
Co do tego czy są skutki uboczne, no trochę tu na kartce widzę, chcesz to ci wypiszę.
Co do tego czy są skutki uboczne, no trochę tu na kartce widzę, chcesz to ci wypiszę.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc