-
12 stron
- « Pierwsza
- ←
- 10
- 11
- 12
chce miec dziecko
Napisano 19 luty 2010 - 13:59
Tak czy siak nie ma chyba osoby bardziej przewrażliwionej na swoim punkcie ode mnie na tym forum
OCENZUROWANO! ;-)
#223 Gość_innaja_*
Napisano 19 luty 2010 - 21:18
Użytkownik Smużka dnia 19 luty 2010 - 09:06 napisał
Zakładam, a raczej biorę pod uwagę taka opcję, bo mam już prawie 30 lat, a mój Luby nie chce dziecka przed ślubem... Zanim się chajtniemy będę miała odpowiednio więcej... Po prostu bardzo się boję, że mogę mieć problemy... i wolę się pozytywnie zaskoczyć niż boleśnie rozczarować.
Stąd już teraz pomysł z adopcją.
Stąd już teraz pomysł z adopcją.
Zawsze warto rozważyć każdą opcję. Życzę Ci szczerze tego pozytywnego zaskoczenia jak już nadejdzie ten czas, kiedy się zdecydujecie. Mi też już do 30-tki niewiele brakuje-dwa lata... Ale my z powodów osobistych wykluczyliśmy adopcję. No i jednak jestem w innej sytuacji niż Ty.
Powodzenia!
#0 Bot Reklamowy
Napisano 21 luty 2010 - 13:31
MOja siostra... ahhh jej historia jest bardzo długa i bolesna ale zakończenie jest takie że jest w związku z facetem, który ją kocha (w nosie ma slub - bo już jeden przerobiła), ma 36 lat i jest w 4 miesiącu ciąży. Dzieciątko jest zdrowe, nie ma żadnego zespołu. Dawno straciła wiarę w to że będzie mamą, były historie z invotro, adopcją i inne takie. ale na koncu
wszystko doprowadziło ją do szczęśliwego zakończenia. i jest najszczęsliwszą przyszłą mamą jaką można sobie wyobrazić.
w czterech ścianach własnych marzeń dopadnie Cię biała śmierć...
też drzewo zasadziłam http://sianek.posadzdrzewo.pl :)
17366539 gadu
też drzewo zasadziłam http://sianek.posadzdrzewo.pl :)
17366539 gadu
Napisano 22 luty 2010 - 09:18
Super!
Ale fajnie, że są i takie historie!
Tymczasem ja się skręcam z co miesięcznego bólu brzucha...
Wpadki również w tym miesiącu nie będzie... lipa...
Ale fajnie, że są i takie historie!
Tymczasem ja się skręcam z co miesięcznego bólu brzucha...
Wpadki również w tym miesiącu nie będzie... lipa...
"Wola moja jest jak szabla:
Nagniesz ją za mocno - pęknie.
A niewprawną puścisz dłonią -
W pysk odbije stali siła" (Kaczmarski)
Nagniesz ją za mocno - pęknie.
A niewprawną puścisz dłonią -
W pysk odbije stali siła" (Kaczmarski)
#0 Bot Reklamowy
Napisano 28 luty 2010 - 20:28
Użytkownik sia dnia 21 luty 2010 - 13:31 napisał
MOja siostra... ahhh jej historia jest bardzo długa i bolesna ale zakończenie jest takie że jest w związku z facetem, który ją kocha (w nosie ma slub - bo już jeden przerobiła), ma 36 lat i jest w 4 miesiącu ciąży. Dzieciątko jest zdrowe, nie ma żadnego zespołu. Dawno straciła wiarę w to że będzie mamą, były historie z invotro, adopcją i inne takie. ale na koncu
wszystko doprowadziło ją do szczęśliwego zakończenia. i jest najszczęsliwszą przyszłą mamą jaką można sobie wyobrazić.
Bo widocznie to ten właściwy facet
"I jeśli posiadacie ten rodzaj niezniszczalnego rdzenia, nie tylko pozostanie on z wami na zawsze, ale w waszych najczarniejszych momentach także inni go w was dostrzegą i pomogą wam wyjść cało z opresji[...]"
"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."
"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."
"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
Udostępnij ten temat:
-
12 stron
- « Pierwsza
- ←
- 10
- 11
- 12

Pomoc