Polecam ciekawy artykuł o benzodiazepinach
Professor C Heather Ashton DM, FRCP
Sierpień 2002
• Indeks
• Spis treści
• Wprowadzenie
• Rozdział I: Benzodiazepiny: jak działają na organizm
• Rozdział II: Jak odstawiać benzodiazepiny po wieloletnim zażywaniu
• Rozdział II: Scenariusze stopniowego odstawiania
• Rozdział III: Objawy odwyku benzodiazepinowego, ostre i przewlekłe
Strona 1 z 1
Artykuł o benzodiazepinach
Napisano 26 sierpień 2008 - 21:49
"Nie zmienimy świata adoptując jednego zwierzaka,ale dla niego, to przecież zmieni cały świat"
Napisano 27 sierpień 2008 - 14:52
tia..mój chłopak mi go niedawno polecił jak się dowiedział, ze biorę cloranxen i się uczepił żebym nie brała..jak ja bez tego nie mogę.strasznie się boję uzależnić ale chyba już za późno..hmm
Napisano 27 sierpień 2008 - 14:54
madzik ja bralam cloranxen od lekarza ogólnego dostałam-uzaleznilam sie po 1 pudełku wogo0le nic nie działa to coś w polowie pudełka bralam po 5 tablet zeby wyjechac na upragniony festyn na Wolinie,na cos cczego chce i co mi sie podoba musiałam łykać takie dawki 0_o
http://pl.wikipedia....ki/Rusa%C5%82ka
"Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się nie starzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie." Dzień Świra
"Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się nie starzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie." Dzień Świra
Napisano 27 sierpień 2008 - 15:01
na mnie działa..uspokaja i zasypiam bez problemu.chociaż muli strasznie.
Napisano 27 sierpień 2008 - 15:05
a jak go bierzesz?bo ja miałam brac doraźnie i sie uzależniłam bo nic nie działało i każde doraźnieto bylo pol tablety więcej
http://pl.wikipedia....ki/Rusa%C5%82ka
Napisano 27 sierpień 2008 - 21:15
ja biorę na noc cloraxen razem z xanax niebieskim i mnie strasznie muli. przesypiam całe noce.
a w dzień fluanxan. po nim dobrze funkcjonuję ale na razie efektów takowych aż nie ma bo doipiero 4 dzień go biorę
a w dzień fluanxan. po nim dobrze funkcjonuję ale na razie efektów takowych aż nie ma bo doipiero 4 dzień go biorę
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc